Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usunęli temat,, Same stare rzeczy w szlachetnej paczce i słoik ogórków"

Polecane posty

Gość gość

Niewiem komu ten temat przeszkadzał.

Gość gość
chyba wszystkie o szlachetnej paczce usuneli. ale dostalam na fb jedna wiadomosc, tak a propos szlachetnej paczki: ''Potrzebna pomoc dla rodziny z 11 dzieci!!!! Kochani chodzi o rodzinę, która zakwalifikowała się do Szlachetnej Paczki ale chyba ze względu na wielkość rodziny nie znalazł się darczyńca. Najpilniejsze są łóżka - najlepiej piętrowe ale mogą być też jedynki czy tapczaniki. Myślę, że potrzeby są dużo większe (może pościel, ubrania) ale póki co tylko tyle wiem i to przekazuję. Proszę Was o pomoc w znalezieniu takich łóżek - może ktoś ma do oddania lub do odsprzedania za jakieś małe pieniądze? Przy okazji przedświątecznych porządków często chcemy się pozbyć takich "fantów" a żal wystawić pod śmietnik bo jeszcze całkiem dobre i może się komuś przydać. Uruchomcie swoje znajomości, udostępniajcie, podzwońcie po rodzinie i znajomych. Uczyńmy jeszcze jeden wysiłek i pomóżmy tym, co mają mniej niż my. Wiem, że możemy wspólnie pomóc tym ludziom ''

Gość gość
a za rok nie 11 a 12 .....

Gość gość
powiedz w jakiej miejscowości to po pierwsze, bo dowóz przez całą polskę się nie opłaca (za 200 zł stelaż drewnany do łóżka się kupi np.) sprawdzajcie też olxa, tam sporo osób chce oddać za darmo tylko trzeba samemu sobie wynieść i przewieźć

Gość gość
Poważnie- ja jestem w stanie zasponsorować rok antykoncepcji dla każdej panny z tej rodziny powyżej 15 r. ż

Gość gość
Podaję nr telefonu do tych kobiet, których ten temat dotyczył 504672066. 504672066 Wiem że były osoby, które chciały pomóc, ale do tej pory nikt do nich nie zadzwonił.

Gość gość
Przecież wszystkie rodziny zostały wybrane w szlachetnej paczce.

Gość gość
Ktoś się nie wywiązał, tak jak tu z tymi starymi ubraniami i ogórkami.

co z tego, że zostały rodziny wybrane jak sprezentowali stare ubrania no i te ogórki.....

Gość gość
Co dostały te kobiety, bo nic nie kojarzę.

Gość gość
Dostały stare rzeczy i słoik ogórków od studentki .

Gość gość
Nie wierzę w to.

Gość gość
To uwierz, smutne, ale prawdziwe. Wczoraj tu był cały wątek o tym, ale usunęli.

jak można dać komuś używane rzeczy i do tego jeszcze słoik ogórków, nie do pomyślenia , trzeba pomóc tym paniom....

Gość gość
A co używane rzeczy złe??? Ja sama w lumpeksie kupuję, jak ubrania ładne i nie zniszczone to co z tego, że używane? W d****h się poprzewracało i tyle.

uważam że używane rzeeczy to nie jest nic złego ,ale na prezent a zwłaszcza świąteczny czyli GWIAZDKA to chyba nie fair

czy ktoś by chciał dostać paczkę z wykoślawionymi przepoconymi butami i starymi ubraniam przepoconymi ??

zgodzę się, że na prezent gwiazdkowy nie daje się używanych rzeczy tym bardziej że to był tak szlachetny cel a wyszło nie ładnie dla tych pań, było im przykro

Gość gość
Gość 22,54 chyba w prezencie nie daję się rzeczy nadających się na śmietnik.

on może by takie chciał dostać niech poda adres to zrobie mu taki prezent ,a mamduzo w szafie

ludzie..ludzie ...niektórym poprzewracało się w d.....e, a inni znów dostali dziadostwo z tej szlachetne paczki...

Gość gość
Czy są osoby, które chciały pomóc tym paniom.

Gość gość
Ja jakos tez nie wierzę .Dlaczego nic nie ma na stronie szlachetnej paczki ? A poza tym w takim przypadku gdy ktos sie nie wywiazał to wolontariusze kupują z uzbieranych pieniedzy ....

Gość gość
Ja też myślę że powinni kupić, ale nie kupili już jest wszystko zakończone.

nie ma kompletnie kontaktu z wolontariuszem nie odbiera telefonu infolinia mówi tylko ,że jej przykro

na stronie SZP są pousuwane niewygodne dla nich wpisy, tam pokazują tylko same pozytywy, zablokowali dodawanie komentarzy, to jest wszystko pod publikę !!

gosc 0:33 wolontariusze nic nie wskurają, oni nie mają kasy, to są tylko przesuwane pionki, oni są dla swojego wpisu w cv, że brali udział w takiej akcji...

Gość gość
Pieniadze sa zbierane cały rok ,wiesz fundusze są.Niech te kobiety napisza do Wiosny czyli ks Stryczka.Na pewno pomoże bo tak to nie może zostac ...

Gość gość
One dzwoniły do wolontariuszki, na infolinię, ale już wszystko zakończone nic nikogo nie obchodzi.