Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagam o szybką pomoc ! sprawy kosmetyczne

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy, mam poważny problem. Idę na ślub w tą sobotę i chciałam założyć sukienkę z odsłoniętymi plecami. Mam w domu biustonosz samonośny (silikonowy), ale już zużyty- nie przykleja się do skóry i odpada. Zatem postanowiłam kupić nowy, ale problem jest w tym, że nigdzie takiego nie znalazłam !!! Jedynym wyjściem z sytuacji to zreaktywowanie starego stanika do działania. (Biustonosze z silikonowym tyłem odpadają, bo to okropnie wygląda wg mnie.) Macie jakieś pomysły ?- najlepiej domowe, bo w żadnym sklepie nie znalazłam też kleju do ciała.....

Gość gość
no klej do ciała byłby najlepszy, ale fakt ciężko go znaleźć....

Gość gość
Dwustronna tasma klejaca?

Gość gość
w h& m sa takie na 100%

Gość gość
nie mam już czasu jechać do galerii, jutro piątek a ja mam sporo zamówień na ten dzień do zrobienia. Myślicie, że taśma wytrzyma ?

Gość gość
Wez tasme ze soba, jak bedzie sie odklejac, nakleisz nowa. Innego pomyslu "na szybko" domowym sposobem nie widze.

tasma klejaca tylko podrazni skore, a na ciele dlugo sie nie utrzyma. kupilabym nowy stanik, galerie czynne przed swietami do 22 w koncu sa.

Gość gość
wez tasma dwustronna obklej "ramy" stanika, wczesniej dokladnie go umyj, a potem przetrzyj wacikiem z alkoholem, zeby odtluscic. na cialo gdzie bedzie sie stykac stanik nie nakladaj zadnych kremow, balsamow. jak bedzie problem ze sciagnieciem tzn. tasma za bardzo przyklei sie do ciala to nie odrywaj na sile bo wtedy rzeczywiscie podraznisz skore. uzyj oliwki. i bez przesady nie bedziesz sie ta tasma depilowac zeby nie wiadomo jak miala Cie podraznic. i najlepsza bedzie tasma taka "gumowa" elastyczna, a nie sztywna.