Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki rozmiar nosza szczuple osoby

Polecane posty

Gość gość

witam! nosze rozmiar xs a nie uwazam sie za szczupla osobe i na taka tez nie wygladam i bynajmniej nie sa to anorektyczne brednie tylko szczera prawda. znacie tez kogos takiego? mam 170 cm wzrostu i waze 50 kg

Gość gość
Czyli masz 10 kilo niedowagi i p*****lca w głowie. Idź do psychiatry.

Gość gość
mam 3 kg niedowagi!!!!!!!!!!

Gość gość
nie wiem skad ci sie wzielo 10 kg! poza tym mam walki na brzuchu, naprawde ! zastanawiam sie czego to jest zalezne

Gość gość
i prawie kazdy powtarza ze wygladam akurat i ze szczupla nie ejstem . z wyjatkiem mojej babci, no le wiadomo o co chodzi

Gość gość
założyłaś ten temat żeby się chwalić czy co? twierdzisz że nie jesteś szczupła żeby ludzie zaprzeczali i mówili "nie no co ty jesteś super, jesteś szczupła zazdroszczę" takie rzeczy to tylko w gimnazjum

Gość gość
nie zrozumieliscie! uwazam sie za chuda osobe, zreszta rozmiar xs mowi chyba cos o tym. ale wkurza mnie, ze wszyscy mowia, ze nie jestes szcupla, jestes w sam raz . nie mam zamiaru sie glodzic ale chcialabym sie pozbyc tego brzucha a cwiczenia nie pomagaja a lubie jesc

Gość gość
no wlasnie, ja rozmiar spodni xxs a bluzke xs , a serio nie wygladam na chuda i ten cholerny brzuch, nie mam pojecia jak wymodelowac swoja sylwetke

Gość gośćdddd
O patrz, a ja ważę 53 kg przy 170 cm i czuję się bardzo chudo ;P Noszę rozmiar S/M, 38. Widać wszystko zależy od budowy

Gość gość
no wlasnie nie rozumiem tego! ja mam wystajacy brzuch i jestem pewna, ze gdybym wazyla normalnie to mialam wystajacy jeszce bardziej ten beben

Gość gośćddd
Taka bardzo dziwna myśl przyszła mi do głowy, tylko się nie śmiejcie... rozmiar xs jest naprawdę malutki, może nie masz miejsca w brzuchu na wnętrzności xD Powiem Ci, że mi też trochę brzuch wystaje, ale tłuszczu to tam się nie uświadczy, z gazami problemów też nie mam, więc jak to inaczej wytłumaczyć? :D hahaha

Gość gość
ale ja jescze schudne, tak do 47kg

Gość gość
jezu...ja noszę 38 (m) i uważam się za szczupłą...jak masz "wałki" przy niedowadze to dlatego, że nie masz mięśni i jelita wiszą w worze ze skóry

Gość gość
Dokładnie, ja mam 167, wazę 55 kg i jestem szczuplejsza niż kiedy wazylam mniej -- proste, bo uprawiam sport i cala masa to mięśnie i nic mi nie wisi!

Gość gość
Mam podobnie. To zależy od budowy ciała. Mam tłuste nogi i brzuch ale nie mam bioder ani cycków

Gość gość
widocznie nie masz mięśni tylko sam tłuszcz ,ćwicz i spalaj

Gość gość
Ja nosze XS i jestem szczupła, fakt, że jestem niższa (162) ale to nie wiem, może masz więcej tłuszczu i jakoś Cię wypełnia

Gość gość
Szczupłe osoby noszą rozmiar im pasujący :) i raki jaki kupią, o :P

Gość moje zmysły są chore
jestem od Ciebie niższa bo jakieś 167, a i przy wadze 55 kilo uważam, że jestem szczupła jak i uważam, że ważąc 59 kilo byłam szczupła, a ważąc 48 czy 50 byłam za chuda. wniosek, albo masz taką budowę ciała, że wyglądasz na grubszą niż ważysz, albo masz zaburzony pogląd na samą siebie...