Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrość

Polecane posty

Gość gość

Jestem bardzo podejrzliwa i nieufna w stosunku do mojego męża.Ciągle boję się zdrady,bardziej emocjonalnej niż fizycznej,bo wiem,że takiej by się nie dopuścił.Wiem,że mnie bardzo kocha i nasze dziecko też.Bardzo mnie męczy ta moja zazdrość o każdy jego kontakt z płcią przeciwną,chociaż bardzo niewiele tych kontaktów.Jego też męczy mój brak zaufania.Na swoją obronę mogę powiedzieć tylko,że ta moja obsesja nie wzięła się znikąd.Kiedy byłam w ciąży znalazłam erotycznego smsa, którego mąż pisał jak byłam w szpitalu.On się wytłumaczył nudą i tęsknotą za mną i tak to zostało,a ja wciąż snułam domysły czy mówił prawdę.Od tego czasu minął ponad rok a ja nie ufam mu już jak kiedyś.Najgorsze jest to,że nie potrafię zapanować nad zazdrością,wściekam się o głupoty ,wypytuję.Macie może dla mnie dobrą radę jak się od tego uwolnić?Bo męczę tym nie tylko męża ale i siebie.Jak odpuścić i znów zaufać?

Gość gość
jestes psychopatka!idz sie lecz

Rozumiem, że ta erotyczna wiadomość wzbudziła w Tobie niepokój. Chorobliwa zazdrość do poważny problem i działa destrukcyjnie na związek. Jeżeli czujesz się niepewnie i jesteś zazdrosna z powodu problemów w małżeństwie to możecie z małżonkiem wybrać się na terapię małżeńską. ____________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość gość
Poza tą sytuacją z smsem,nie mamy większych problemów małżeńskich,ale ja zawsze znajdę powód do zazdrości.Jestem już tym zmęczona.Czasem nie mówię nic mężowi,tylko duszę w sobie tę zazdrość,snuję podejrzenia a czasem wybucham i doprowadzam do kłótni.Jak z tym walczyć?