Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

te makijaże z tutoriali youtube są paskudne

Polecane posty

Gość gość

Większość. Chodzi mi o te popularne, powszechnie uzywane... dla mnie taki makijaż to jakaś porażka. 3 warstwy podkładu, kij wie po co, 3 warstwy pięciu różnych korektorów pod oczy, na to jasny puder i co jest bardzo paskudne - bronzer, a właściwie jakieś łaty nim zrobione. Blada cera jest piękna, nie wiem po co te bronzery. Ciemna też mi się podoba, ale normalna cała ciemna buzia jak u mulatek czy osób o ciemnej karnacji lub ładna delikatna równomierna opalenizna na całym ciele włącznie z całą twarzą też jest w porządku, ale nie blady nos a brązowe czoło i brązowe strefy przy uszach, no paskudztwo. :-O I te brwi... o zdrozo. Szerokie takie i nawet nie widać na nich włosków, tylko wyglądają jak przyklejone. ładne są szerokie brwi jeśli komuś pasują, ale takie jak ma np Keira Knightley, a nie takie wstrętne jak te co są "modne" u tych youtuberek... a równie dobrze można mieć normalnie cieńsze ładne brwi jak np Simone Simons, chodzi mi o kształt. Czy komuś też nie podoba się ten paskudny makijaż, czy tutaj wszyscy się na tym czymś wzorują?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować