Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przy drugim dziecku biore cc na życzenie i mm od początku

Polecane posty

Gość gość

Tak, tak teraz mam porównanie jaki to pn to miód a kp to przyjemność, oczywiscie jest tu lansowana wyższość tych dwóch rzeczy ale ja już nie dam się oszukać ;) cc nie moze byc gorsza od porozrywanego krocza szytego na żywca i popekanej szyjki a mm zaluje ze podalam dopiero po 4 miesiącu wcześniej męcząc sie z wiecznie glodnym dzieckiem, naderwanymi brodawkami , lejacym sie mlekiem z piersi brudzacym wszystko wokolo . Pozdrawiam :)

Gość gość
a przy pierwszym i przy drugim miałam cc ale żałuję, że pierwsze karmiłam krótko, przy drugim nadrabiam

Gość gość
kochana robie tak samo, z tym że ja z KP poległam po tygodniu przy 1 córce

Gość tylko sn i kp
no i super rób jak ci wygodnie. ja wolałam i lubiłam kp u mnie było super ale każdy jest inny. ważne żeby tobie też było dobrze, a nie inkubator na nóżkach który ma za wszelką cenę się orać fizycznie i psychicznie, bo jakieś wariatki tak chcą.

Gość gość
Ze skrajności w skrajnośc :D Bedziesz wiedziec czy zrobilas dobrze PO CC :p A zresztą.. kogo to obchodzi ?

Gość gość
O mój boże, jakim musisz być totalnie na maxa pustym i nudnym człowiekiem, żeby dzielić się takimi rzeczami na jakimś durnym forum internetowym. A teraz napisz nam jakim papierem się podcierasz i których podpasek czy tamponów używasz. Nie zapomnij wspomnieć też o tym, czym i w jakich okolicznościach ostatnio rzygałaś 🖐️

Gość rzeźniczka
masz racje PORÓD NATURALNY TO RZEŹNIA potworny ból - skurcze kilkanaście godzin wycia z bólu Wywoływanie porodu masaże szyjki i inne bolesne atrakcje Parcie : straszny wysiłek i ból Naciecie lub pękniecie krocza Szycie krocza dodatkowy ból Nie można kilka tygodni usiąść i ma wiele POWIKLAN : Pękniecie naczynek na twarzy z wysiłku przy parciu Komplikacje krwotoki , rozejście się szwów, ropień krocza Krwiaki pochwy utrudniające współżycie Komplikacje dla dziecka : niedotlenienie , kalectwo , porażenie mózgowe , gorszy rozwój dziecka, ADHD na skutek ciężkiego porodu Problemy z załatwiam się i oddawaniem moczu Problemy ze współżyciem : luźna pochwa lub źle zszyte krocze , uszkodzenie nerwów krocza, bolesne współzycie przez długi czas Nieotrzymanie moczu Wypadanie pochwy Pękniecie macicy – niepłodność Pękniecie kiszki stolcowej – dożywotnie nieotrzymanie kału hemoroidy Kompletne obdarcie z intymności Rozejście się miednicy i konieczność rehabilitacji a nawet operacji wiem że zwolenniczki porodów naturalnych i te co miały lekkie porody mi nie wierzą ale tych powikłan z listy nie wymysliłam sobie to wszystko się zdarza i to czesciej niż myslicie

Gość gość
Ja 1 rodzilam sn drugie cc i trzecie cc , zaplacilam . Karmilam mm , a wlasciwiem moj maz:-P

Gość gość
Ty od tej listy powiklan.. Wklejasz ja wszedzie, nawet nic nie zmieniasz. To sa dane statystyczne, zbiór wszelkich powikłan jakie MOGA zdarzyc sie przy porodzie sn.Powinnas podawac je jeszcze z % , tak jak bylo w orginale :P To znaczy , ze WSZYSTKIE one przytrafia sie jednej kobiecie ? Te ostatnie jest SUBIEKTYWNE do bólu.. A co powiesz na osoby co mialy zzo ? Paragraf o bolu ich nie dotyczy.. Wiesz co to jest statystyka ? Chyba nie..Podajesz niepelne dane by bylo straszniej:D Twoja lista jest tym samym co klasyczny przyklad: jesli Kowalski bije zone codziennie, a Nowak wcale, to statystycznie OBOJE BIJA JA CO DRUGI DIEŃ !:p Jesli podajesz niepelne dane, to po prostu krecisz i jestes niewiarygodna, a ten twoj zbor powiklan to zwykly straszak dla kobiet nie umiejacych samodzielnie myslec;D