Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej XYZ

Czy spotykalibyście się z Zydówką?

Polecane posty

Gość Andrzej XYZ

I dowiedzielibyście się o tym fakcie po czasie? Dlaej byście się z nią spotykali?

Gość Andrzej XYZ
A gdyby się ufarbowała?

Gość gość
Żydówki potrafią być bardzo ładne i lubią seks oralny jak każdy żyd, tylko jest jeden problem... ewentualne dzieci też będą żydami po matce :P

Gość gość
Ja nie miałbym z tym żadnego problemu, sam jestem niewierzący, więc wiara lub jej brak u partnerki w niczym mi nie przeszkadza. Kwestia tego czy dziewczyna jest fajna, jeśli tak, to co za różnica jakiego jest wyznania?

Gość gość
Nie spotykałbym się.

Gość gość
Ja spotykałbym się, chociażby w celu sprawdzenia, czy rzeczywiście ma łechtaczkę z rozmiaru XL, och mój języczek zająłby się nią bardzo czule.

Gość gość
to one maja takie wielkie łechtaczki? omg nie wiedziałam ktos powiedział że jest niewierzący więc jemu wyznanie nie przeszkadza, otóż mylisz się, ciekawe co byś zrobił gdyby twoja miss zaczęła cię ciągać na te ich spotkania, oczywiście wywierając presję psychiczną, manipulując, czy odmówiłbys swojemu "kochaniu"? wątpię

Gość gość
Jestem katolikiem, rasistą i ksenofobem, ale tak, spotkałbym się, jeśli byłaby spoko i miała fajny charakter.