Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faltynka

rozstałam się z nerzeczonym

Polecane posty

Gość faltynka
nie pozbieram się

Gość faltynka
jak przestać płakać

Gość faltynka
Boże dlaczego on on mnie zostawił:-( Jak zyć

Gość gość
Tak samo, jak żyłaś przed nim.

Gość gość
Zamiast plakac powinnas sie cieszyc... Ominelo cie codzienne dawanie d**y panu i wladcy, w zdrowiu i chorobie, i ze cie nie opusci az do smierci, no chyba ze mu tej d**y nie dasz, to najpierw fochy i dasy a potem pojdzie innej zaladowac, bo jak stwierdzi jaja mu rozerwie... Nie mowi sie o tym aspekcie malzenstwa, ze chociazby ci pochwe rozrywalo mezowi masz dawac... Tym wlasnie jest malzenstwo, a i uslugiwanie jego rodzince.

Gość gość
rozstanie to coś okropnego. gorsze niż cierpienie fizycze

Gość gość
Nie przejmuj sie ja tez w tej sytuacji bylam. Juz trzy lata minelo jak mnie zostawil.Przez pare miesiecy nigdzie nie wychodzilam tylko moj wierny wibrator piescilam. Kolezanka robila impreze i mnie zaprosila, bolo tam paru kolegow z jej pracy.Miedzy nimi byl jeden w moim typie, od slowa do slowa, ze po paru minutach poszlismy na spacer, a ze bylam juz po paru lampkach wina to i troche na luzie spacerowalismy jak mnie zaczal calowac, to go za krocze zlapalam i poczulam ze mu pala stoi, rospielam mu spodnie, ku/tasa wyciaglam i loda mu zrobilam az ciezko oddychal bo sie przylozylam.Gdy mu loda robilam to zauwarzylam jak do buzi wlozylam ze ma dluzszego od mojego bylego, a i troche grubszego bo nie moglam go tak w reke wziasc jak bylemu.A ze to byla sobota to sie go zapytalam czy pojdzie do mnie, zaraz sie zgodzil wrocilismy do towarzystwa i po chwili pojechalismy do mnie.W mieszkaniu dlugo nie wytrzymalam troche sie odswierzylam razem z nim, Olejek intymny urzylam bo mu jego kolosa nasmarowalam i moja szparke,Powiedzialam mu ze ma na nic uwarzac tylko mnie rrrrr***** jak dziwke,Jak wchodzil wemnie to az mocno zawylam z rozkoszy a pozniej tylko sie zwijalam i go po plecah drapalam. Tak zjechana jeszcze nigdy nie bylam, od tego wieczoru zostalismy juz na stale razem xxx dobre :D niezła jesteś. Aż sie podniecilam i nie moge sie doczekac jak moj facet przyjedzie do mnie, tez ma wielką pale

Gość gość
Jw. panie piszą. Dobrze, że teraz, a nie po ślubie. My narzeczeństwem nie byliśmy. Rozstaliśmy się niedawno po jakiś 5 latach i chociaż nie jest mi chwilami łatwo to dobrze, że to teraz się skończyło niż miało by połączyć nas coś więcej, dziecko, mieszkanie, kredyt, wspólne dobra... "Rozstaliśmy się po 5 latach burzliwego związku" - To znaczy? Nasz też był burzliwy... Sorry, czy związek ma być tylko po to, żeby był? Żeby bił, ale był? U nas w końcu było więcej kłótni, nieporozumień, znudzenia niż czegokolwiek. Nie mogliśmy wyjść na spacer i nie wrócić skłóceni. Czy związek ma polegać na tym, żeby chodzić znerwicowanym i smutnym? Polega tylko na "poziomie łóżkowym"?