Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co roku dostaje to samo!

Polecane posty

Gość gość

Na każdą okazje, czy to urodziny czy walentynki, gwiazdka czy inna pierdołka dostaje od chłopaka bieliznę erotyczną. Początkowo mnie to cieszyło, ale teraz już trochę irytuje. Ja mojemu facetowi daje różne prezenty, ciekawe, a on mi tylko stringi. :( Materiał nie zawsze nadaje się do noszenia na co dzień, bo albo jest zbyt wyzywający albo nie za wygodny, wiec taki stanik często jest zakładany raz na jakiś czas i tyle. Powiedzcie co o tym sądzicie, mam mu powiedzieć, że bieliznę sama sobie kupię i że już wole nic nie dostać niż znowu stringi?

Gość gość
Dodam, że już wiem co w tym roku dostane na gwiazdkę. Wolałabym już nic nie dostać. :/

Gość gość
Odpowie mi ktoś?

Gość gość
Kup mu coś co Ciebie ucieszy nie jego. Tak jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. On tobie erotyczna bieliznę bo to jemu sprawia radość to Ty jakąś rzecz z kórej będziesz zadowolona

Gość gość
Własnie dobry pomysł. Wiesz jak go kiedyś tak już zapytałam w żartach po co mi tyle bielizny, to on na to, że kupuje ją niby mi a tak na prawdę dla siebie :(

Gość gość
Kup mu suszarkę do włosów, albo blender. I tak co roku :)

Gość gość
to nie potrafisz mu powiedzieć np. miesiąc przed świętami, że chciałabyś dostać np. kolczyki czy perfumy? Ja czasami nawet na laptopie mojego faceta robie zakładkę "prezenty" i tam wrzucam strony z rzeczami, które chciałabym mieć. On tylko wybiera

Gość gość
Właśnie jakoś tak nie potrafię. Kiedyś starałam się mu dać do zrozumienia co bym chciała, np. zabierałam go na spacery i jak przechodziłam obok sklepu z jakimiś torebkami, czy super butami to mu mówiłam "o jakie fajne, chciałabym takie dostać", a on się tylko uśmiechał. Próbowałam szukać na allegro z nim jakiś fajnych rzeczy i podsuwałam mu to nic nie załapał. Chociaż wyraźnie zaznaczyłam, że chciałabym to, lub coś innego podobnego. :(

Gość gość
Wiem żałosne to jest jak takie rzeczy tu piszę. Ale już nie wiem jak do niego dotrzeć.

Gość gość
Już kurcze wolałabym dostać kapcie z biedronki niż znowu ero bieliznę :(

Gość gość
jak znowu dostaniesz to w tym roku ugotuj mu na tej bieliźnie zupę

Gość gość
To by się zdziwił :D

Gość gość
nie chce mu się wysilać by zapamiętać co ci się podobało żałosny koleś

Gość gość
Nie wiem czy się mu nie chce zapamiętać, czy może ma jakiś ukryty fetysz. Ale to już jest dziwne. Podobał mi się pomysł z kupieniem mu czegoś niby dla niego, a tak na prawdę dla siebie, ale czy on załapie aluzje:/ Wiem już z doświadczenia, że dawanie mu do zrozumienia czegokolwiek nie przyniosło żadnych efektów, a dawanie już takich aluzji to chyba wcale się nie uda. Powiedzcie jak do niego dotrzeć, bo to już stało się irytujące i podejrzane.