Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srebro175cm

Mąż chce kolejnego dziecka

Polecane posty

Gość srebro175cm

Witam mam 27 lat, mąż 35 :) Od 6 lat jestesmy małżenstwem, zyjemy bardzo dobrze,dogadujemy się doskonale :) Mamy 2 letniego synka, ponad rok temu staraliśmy sie o dzidzi ,ale niestety poroniłam w 9 tygodniu... :( Mieszkamy w Niemczech,mąż ma bardzo dobrą prace więc stać nas na utrzymanie domu, wyjazdy,wakacje, utrzymanie dzieci i domu. Wczoraj on powiedział mi ze chciałby spróbować jeszcze raz,chciałby mieć jeszcze ze mną dziecko.Zrobiłam dobrą minę do złej gry. Po prostu boję sie , boje sie kolejnej straty. Jak to wytlumaczyć meżowi? Czy znacie kogoś a moze same byłyście w takiej sytuacji że po poronieniu udało wam sie ? prosze pomóżcie :)

Gość gość
Mnie nie pytaj, ja gdyby było mnie stac i mój mąż byłby odpowiedzialny i pomagał, miałabym i 7 dzieci...,... to jest najlepsze co człowiek w życiu ma. Na twoim miejscu nie wahałabym się nawet przez chwilę!

Gość srebro175cm
Tak ,mąż mne bardzo kocha, ja go też. Pomagamy sobie i możemy na siebie liczyć w każdej chwili :) Chciałabym mu dac to drugie dziecko lecz boje sie straty..:(

Gość gość
Probuj nie kazda ciaza musi zakonczyc sie poronieniem, to ze raz sie tak stalo przykre ale tym razem bedzie ok, zycze zdrowej coreczki, jak bedzie syn tez super, zazdroszcze masz kochajacego meza , synka, kase , jesze facet chce dzieci super nie zastanawiaj sie tylko do dziela

Gość gość
Myślę, że powinnaś spróbować. Ja bym się nie wahała ani trochę. Poszukaj dobrego lekarza i powiedz mu o swoich obawach i stracie ciąży. Z pewnością jakoś doradzi. Gdyby mnie było stać miałabym chociaż trójeczkę. To super mieć dzieci. Ja mam już nastolatki i są moją radością

Gość gość
" staraliśmy sie o dzidzi" :o na rany Chrystusa skończcie z takimi zwrotami :o

Gość gość
Heh dobrze,skoncze z tym "dzidzi" :) Tak, on bardzo chce mieć dziecko sam był jedynakiem, ja mam brata :) Sam żartuje ze chce mieć chociaż 3-kę :) Dzięki wszystkim za wsparcie :) Bedziemy sie starac :)

Gość gość
Pomyśl, z jednej strony ryzykujesz stratę, ale ile możesz zyskać. Wolisz po latach żałować, że nie spróbowałaś? Rozważać, jak by to było, gdybyś jednak miała drugie dziecko?

Gość srebro175cm
Bardzo bym chciała ...Ale starania raczej od 2015...