Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Pseudo promocje w lidlu i upadlanie ludzi

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Id膮 te bidoki sta膰 w kolejkach przed 8rano bi膰 si臋 o byle co. Ja nic do tych ludzi nie mam, ka偶dy chce kupi膰 jak najtaniej i ma gdzie艣 co inni sobie pomy艣l膮. Przykre tylko jest jak Ci ludzie s膮 zmanipulowani. Zawsze gdy w lidlu jest "promocja" w innym miejscu mo偶na dosta膰 to r贸wnie tanio. Sama siostrze艅cowi kupi艂am w Lidlu samochodziki i cieszy艂am si臋, 偶e tanio a potem patrz臋, 偶e w Kiku te same i w tej samej cenie... Teraz ludzie t艂ukli sie o g艂upiego karpia, wcze艣niej o klapki kt贸re s膮 okropne i w tym samym czasie przecenione na stronie. Kiedy ludzie otworz膮 oczy?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a kto sie bije o tego karpia? emeryci i rencisci widac na filmiku kto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O tego karpia tak i jest to strasznie przykre ale o klapki czy torby to ju偶 m艂odzi ludzie kt贸rzy maj膮 dost臋p do internetu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skok w mrok
by艂em kiedy艣 na jakiej艣 promocji w makro, bo mnie kolega poprosi艂, celem zwi臋kszenia szans :D gdy zobaczy艂em co si臋 dzieje (a nie by艂o to tak drastyczne jak na tym filmie o karpiach) to stan膮艂em z boku ja si臋 do tego nie nadaj臋 wol臋 nie mie膰, ni偶 walczy膰 z t艂umem o cokolwiek, czego przecie偶 nie musz臋 mie膰 jaki艣 inny jestem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ta ostatnia akcja z karpiem by艂a chora nie ma karpi 偶eby si臋 tak na nie rzuca膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skok w mrok
ale to si臋 dzieje wsz臋dzie, tylko u nas ludzie s膮 biedni i licz膮 nie na setki, ale z艂ot贸wki wsz臋dzie, gdzie s膮 jakiekolwiek promocje, t艂um szaleje nie robi艂bym afery, 偶e to co艣 dziwnego, ludzi po prostu lubi膮 mie膰 poczucie, 偶e zyskali i gdy t艂um wali przed siebie, biegn膮 razem z nim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja mama kupi艂a tam bluze i nadawa艂a sie do wyrzucenia po 2 miesi膮cach .. No , ale to jest kara za kupno odie偶y w hipermarkecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja kupi艂em kurtk臋 w Tesco i mam j膮 kilka lat. Nosz臋 i nic si臋 z ni膮 nie dzieje. Bywa r贸偶nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rzygac mi sie chce jak tak piszecie ...u nas ,tylko u nas tylko w PL k******a barany wszedzie jest to samo ! nie tylko w PL

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w USA w czarny pi膮tek, czyli dzie艅 tradycyjnych mega wyprzeda偶y: ludzie ustawiaj膮 si臋 w kolejkach pod centrami handlowymi na kilkana艣cie godzin przed otwarciem, rozgrywaj膮 si臋 dantejskie sceny, zawsze s膮 jacy艣 ranni, a czasem ofiary 艣miertelne. a to bogate spo艂ecze艅stwo i o te towary nie walcz膮 bezdomni, tylko normalni ludzie. nie wiem po co gada膰 takie bzdury, 偶e lidl "upadla" ludzi- ludzie sami bior膮 w tym udzia艂 na wlasne zyczenie i zaspokaja, to jakie艣 ich potrzeby zdobywania, polowania jak u przodk贸w z paleolitu:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo to polska bieda jest....Tak wygl膮da ten " dobrobyt" nasz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"ta ostatnia akcja z karpiem by艂a chora nie ma karpi 偶eby si臋 tak na nie rzuca膰 ? " DLA STARSZEGO CZ艁OWIEKA, CZ臉STO SAMOTNEGO KA呕DY GROSIK SI臉 LICZY, karp w lidu ( p艂at w艂a艣ciwie , a wi臋c karpik ukatrupiony, wypatroszony i w dodatku ju偶 bez g艂owy i ogonka) kosztowa艂 9.90 za kg , wi臋c tyle ile normalnie kg 偶ywego przy kt贸rym jeszcze trzeba si臋 nie藕le nam臋czy膰. Zobaczcie ile taki p艂at karpia kosztuje w normalnym sklepie a nawet w markecie. MNIE WKURZAJ膭 NAJBARDZIEJ CI CO TO ICH STA膯 , ALE JESZCZE SI臉 艁OKCIAMI ROZBIJAJ膭 BYLE TYLKO KUPI膯 TANIEJ.

Udost臋pnij ten post