Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moshino

Fałszywy wynik testu ciążowego w 40 dniu cyklu?

Polecane posty

Witam serdecznie. mam takie pytanko do bardziej doświadczonych:) Mianowicie czy którejś z was wychodzily negatywne testy ciazowe a mimo to byly w ciazy? ostatnie miesiace @wystepowala regularnie w 29 dc . dzis jest 40 dc i nadal nic. pobolewa mnie bodbrzusze, raz prawy raz lewy jajnik, przed terminem spodziewanej @ codziennie bóle glowy przez 5 dni, raz po raz kołotanie serca, zmeczenie, biale lub zółtawe upławy, duzo ich jest. Brak bólu piersi, jedynie sutki i otoczki zrobily sie troche ciemniejsze wieksze i wrazliwsze. w środe tak mi wykrecilo jelita ze 2 dni obolala chodzilam. test robilam w 34dc po poludniu i drugi w 39 wieczorem i oba negatywne. staramy sie o dziecko 3 miesiace ale tym razem za bardzo sie nie nastawiam. czy ktoras z was was miala podobnie? czy testy wychodzily negatywne a mimo to ciaza?

Gość gość
Sa takie przypadki. Najlepiej idz zrob test z krwi. Wynik na drugi dzien albo jeszcze tego samego dnia, koszt prywatnie ok 30-40zl. Bedziesz miala pewnosc.

Gość gość
Ja tak miałam! wszystkie testy (a bylo ich chyba z 7) negatywne a jednak ciąża :)

Gość gość
mi test wykazał ciąże dopiero w 42 dc mam zazwyczaj 30-32d, poszlam na krew i wyszła beta tylko 205 wiec wychodzi na to ze owulacja sie bardzo przesuneła, moze u ciebie tez tak jest

Gość gość
u mnie dopiero 3 test wyszedł pozytywny w 45 dc. juz odpuscilam ale jednak cos nie dawalo mi spokoju i podobne objawy jak u ciebie

i chyba przyjdzie@ :( ból piersi sie pojawił i temp spadła... wiec chyba testy nie kłamia

Gość gość
spadek tempki = @