Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę mojej matki

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od początku.. Nigdy mnie nie przytuliła,nie powiedziała "kocham cię" patrzyłam z zazdrością na koleżanki,kiedy po przedstawieniu w szkole matki je przytulały,całowały.. Obecnie nieustannie mnie ośmiesza,nazywa głupią,krytykuje mój wygląd,nawet nazwała mnie puszczalską bo oglądałam w necie foty nagich modelek,(przyłapała mnie na tym) nie jestem zboczona tak z ciekawości chciałam sobie zobaczyć te zdjęcia i co z tego? sama chodzi po mieszkaniu tylko w bieliznie i oczywiście uważa że to jest normalne nie wiem,czy to normalne ale ja jej NIE KOCHAM a nawet NIE LUBIĘ a nawet NIENAWIDZĘ ona mnie też na pewno nie kocha.

Gość gość
Może mama cie stworzyla dla przysłowiowej ,,szklanki wody na starość" albo ulegla presji rodziny :-)

Gość gość
To ja autorka..;( Wiem na pewno nie zostałam stworzona z miłości i dla miłości. Mój tata (już nieżyjący) miał upośledzenie umysłowe w stopniu lekkim.Mam starszą siostrę,brzydką,złośliwą i zadufaną w sobie. Dziadkowie mają nas (mnie,matkę i siostrę) głęboko w D... Cała rodzina do bani.

Gość gość
Ja teź swojej matki mienawidze a o jaj podłości długo by mówić.

Gość gość
Najgorsze jest to że czasem mam wrażenie że (jak ona mówi) jestem totalnie do bani logika podpowiada że to nieprawda ale na sercu tak ciężko..

Gość gość
ja mam gorzej z tata agresywnym. ty masz durzo lepiej

Gość gość
mała uwaga do gościa z 16:42 nie ma tak że "mama cię stworzyła" to facet ojciec stwarza daje geny i wszystko a kobieta to tylko "worek" na te geny..worek,który ma to nosić brzmi brutalnie ale tak jest

Gość gość
Do gość 17:09 moja mama jest podła tak źe trudno sobie wyobrazić gorszego człowieka a mój ojciec jest agresywny bił mnie odkąd pamiętam. Mój najszczęśliwszy dzień w źyciu tu dzień w którym wyprowadzałam się z domu

ja swojej tez nie trawie. Jest manipulatorka, bajkopisarka, egoistka, gra na ludzkich uczuciach bez cienia skropulow, uwielbia podnosic sobie samoocene depczac przy tym moja. uwaza sie za istny cud ktorego nikt nie docenia, caly swiat w mniemaniu to idioci, ktorzy w dodatku ja przesladuja, kiedy ostatnio powiedzialam jej ze ma narcystyczne zaburzenia osobowosci i ze prosze ja zey poszla do psychologa to stwierdzila ze jestem glupia jakas i ze ona jest normalna to ze mna jest cos nie tak.

a o przytulaniu czy slowach kocham Cie to ja zawsze moglam pomarzyc. wedlug niej skoro szyla mi sukienki, chodzila po lekarzach jak bylam chora, i chodzila na wywiadowki to powinnam to odebrac jako milosc. a prawda jest taka ze robila to z obowiazku. a nie z milosci.

gosc Moja matka stoi na rowni z Twoja jesli chodzi o podlosc. Jakby maria goniewicz miala taka matke jak ja to zaczelaby od morderstwa swojej matki a nie rodzicow tego kamila. Poprostu to kobieta toksyna jest, tak niszczy psychike ze szok.

Gość gość
To i tak dobrze źe chodziła z tobą do lekarza moja ze mną była moźe ze dwa razy jak miałam ok. 5 lat. ona nigdy nie chodziła ze mną do źednego lekarza mam wadę postawy gdyby ją leczyła gdy byłam mała nie miałabym teraz takich problemów ze zdrowiem.

Tja....i przy lekarce grala zatroskana mamusie, a w domu mnie gnoila ze gruba jestem, ze zle sie ucze, ze mam pstro w glowie, wiecznie cos robilam nie tak wedlug niej.

glupi przyklad: ostatnio pakowalam prezent dla faceta, i ona przyszla i pyta sie co robie no to jej mowie noi pada haslo "oo daj ja Ci ladnie zapakuje" mowie jej ze dziekuje ale poradze sobie noi zapakowalam i uwazam ze bardzo ladnie. A ona przyszla i wysmiala twierdzac ze zenada itp. i ze mam jej to dac to ona zapakuje powiedzialam ze dziekuje ale mam swoj gust i mnie sie podoba tak jak jest i mojemu facetowi pewnie tez sie spodoba. Powiedziala ze jestem bezguscie.Wszyscy musza myslec i robic identycznie jak ona bo inaczej sa wiesniakami bez gustu.

Gość gość
Zastanawiałam się kiedyś kto jest gorszy podła matka czy agresywny ojciec stwierdziłam źe obydwoje byli siebie warci. W domu tylko dogadywałam się z babcią jedyna bratnia dusza.

Gość gość
ja tez przezyłam traume przez matkę dziś pomagam jako wolontariuszka innym piszcie na maila niejestesam@vp.pl