Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rytuały przed stosunkiem płciowym. największe idiotyzmy

Polecane posty

Gość gość
No i tak oto dzidy r*******ały temat, a najdziwniejszym rytuałem przed seksem dla kafeterianych brudaśnic jednogłośnie ogłaszamy PODMYWANIE SIĘ

Gość gość
A jak się wypróżnisz w ciągu dnia, to też jesteś taka czysta? Ja się nie podmywam po zrobieniu kupy, bo nie zawsze mam na to czas, dlatego przed seksem zawsze się myję

Gość gość
gość dziś A jak się wypróżnisz w ciągu dnia, to też jesteś taka czysta? Ja się nie podmywam po zrobieniu kupy, bo nie zawsze mam na to czas, dlatego przed seksem zawsze się myję XX A co za problem się podmyć to tyle czasu zajmuje co podtarcie papierem. Ja sobie nie wyobrażam się nie podmyć po zrobieniu siusiu a już kupie to w ogóle. Co mam potem łazić z taką kupą wtartą i rozmazaną na skórze między pośladkami? Nic dziwnego że nie przydarza się wam przypadkowy seks, ja też bym biegła się myć przed gdybym miała taką nartę na majtkach. Ja się podmywam często, po prostu ręką przy umywalce gdziekolwiek jestem, ewentualnie chusteczką nawilżaną jak się nie podmyję to źle się czuję. I mam przypadkowy seks mój mężczyzna może zawsze mnie dopaść i ja nie muszę lecieć w panice i się myć :) On też się podmywa i nigdy nie poczułam od niego żadnego przykrego zapachu jest czyściutki :)

Gość gość
do dziewczyn, które piszą, że pięknie pachną w każdej sytuacji. pewnie wasi panowie często mają odmienne zdanie, a jedynie z grzeczności czegoś nie powiedzą. to czy ładnie pachniecie, to może chłop stwierdzić, a nie wy.

Gość gość
mój chłop mówi że pachnę śmietankowo :)

Gość gość
Mój mąż mnie zostawił i nie wiedziałam co ze sobą zrobić. W internecie wyczytałam sporo na temat magii i postanowiłam zrobić rytuał u pewnej pani który kosztował mnie 800zł. Niestety nie podziałało a kontakt z panią urwał się po miesiącu. Miałam już dać sobie spokój ale koleżanka mi dała jedną osobę z polecenia. Trochę bałam zaryzykować ale powiedziałam ostatni raz i koniec I mój mąż wrócił po miesiącu ja byłam w szoku i tak naprawdę do tej pory jestem . rytuały działają tylko trzeba trafić na kompetentną osobę. Na szczęście mnie to się udało. Jeśli macie chęć piszcie na maila opiszę więcej co i jak to się działo flowerswoman@onet.pl

Gość gość
trzeba sikac po seksie bo możliwa infekcja