Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta golaaaaa1

Od stycznia 2012nie prałam firanek z salonu.

Polecane posty

Gość marta golaaaaa1

Co ile wy pierzecie swoje firnaki? Nie widze żeby były brudne pozatym sa ogromne i na samą myśl o tym całym ambarasie z ich upraniem jest mi słabo. Moze nie słabo ale widze to jako urobienie sie a i tak róznicy nie bedzie.

Gość gość
Ja od czerwca 2014. Też nie widzę, by były brudne. Trochę wymięte są jedynie. :)

Gość gość
Fuuj! Ja piorę 3razy w roku. Gdzie wy mieszkacie, że nie macie kurzu w domu?

Gość gość
jak wypierzecie to dopiero ujrzycie różnicę:D

Gość gość
ale syfiary , ja piertole :O nie piora bo nie widza brudu , normalnie syf, kiła i mogiła, rzygac sie chce

Gość księżycowy kotek
Na szczęście ja nie mam firanek :-D , bo nie lubię. 3 lata temu kupiłam sobie ładne 'kremowe' rolety :)

Gość gość
Brudne może nie są o ile się nie pali. Ale kupa na nich kurzu. Jak nie chcesz prać to kup nowe.

Gość gość
nie wyobrażam sobie zyć mieszkać w takim brudzie, ten brud i tłuszcz, kurz wgryzł sie już w materiał i tworzą jednolitą strukturę , wyobrażam sobie co u was w szafkach w kuchni jest i co łazi w łazience , leniwe brudasy

Gość marta golllaaaaa1
w domu mam czysto, kurzy sie wiadomo, ale bez przesady , kołtuny kurzu na firance nie siedza.. a tymbardziej tłuszcz jak to któras wspomniałabo to slonik a nie kuchnia.

Gość marta golllaaaaa1
3 razy w roku prac firanki?? rany boskie po co. to ja moge zapytac gdzie mieszkaszze tak sie syfi?

Gość gość
syfiary. latem muchy na nie sraja, jesień, zima, wiosna przeciez czarny kurz z kaloryferow sie osadza .... ja piore co 2 mce a i tak po 2 latach od tego kurzu zszarzaly, jak namaczam przed praniem to woda czarna, a karnisz tlusym kurzem osadzony, w domu nikt nie pali fajek

Gość gość
Firanki zbierają sporo kurzu, elektryzują, jak tv. A spójrz na ekran telewizora jak jest wyłączony po tygodniu nieobecności w domu. Można na nim pisać. Nie widać może tego kurzu na firanach, ale woda w praniu niestety nie jest kryształowa...

Gość gość
ja mam bzika na punkcie czystych firanek i piorę nawet co 2 miesiące a ostatnio nawet co 3 tyg bo na święta musiałam odświeżyć chociaż 30 listopada zawieszałam świeże