Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1234545123

zlozyc mu te zyczenia? prosze pomozcie.

Polecane posty

Gość gość1234545123

Ogólnie sprawa wygląda tak, że rozstałam się i z chłopakiem i po części z przyjacielem. Nie do końca to było w zgodzie, bo sprawy do tej pory są wyjaśnione raptem przez telefon. Ale emocje po dwóch miesiącach od rozstania opadły, zaraz święta i zastanawiam czy nie złożyć mu życzeń? Fakt powiedział, że mnie nie kocha a ja po części nadal tęsknie ale nie wiem. boję się czegoś, że wcale nie odpisze albo co gorsze będziemy raptem koleżeństwem czego ja nie do końca chce tego przez moje uczucia co do niego.

Nie wiem dlaczego Wasz związek zakończył się,ale jeśli powiedział Ci że nie kocha - odpuść sobie.Twoje życzenia może odebrać jak narzucanie się.Chyba że wyślesz całej grupie znajomych sms z życzeniami i jakby przy okazji i jemu.Jeśli nie odpowie będziesz wiedzieć że nie chce powrotu.Nic na siłę.Nie można niestety nikogo zmusić do miłości.Pozdrawiam.Amoże nowy rok to nowy związek?

Gość gość0099900
zakonczyl sie glownie wlasnie przez brak uczuc... szkoda ale taka prawda wiec bardzo mozliwe a nie chce sie mu narzucac.