Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaa983

Gdy się dowiedziałam od chlopaka tego to ...zabolało

Polecane posty

Gość zalamanaa983

Miał on 12 dziewczyn - w tym 7 dziewic. Ma obecnie 28 lat, ja 20 . Boli mnie ten fakt , sama jestem dziewicą. Nie wiem , ale to taki ból że on nie zaczekał, ze zrobił to z tyloma dziewczynami. Nie bolała was przeszłość najbliższego wam człowieka ?

Gość gość
test na hpv-349zł+kurier sobie zrob na kilkanascie najbardzie popularnych typów wirusa /hpv, żeby ciebie co inneggo nie bolalo jak mnie boli po k****arzu

Gość gość
Nie, bo mój nie jest aż tyyyyle starszy i tak... zużyty

Gość gość
a po co się pytałas, skoro chciałaś znać prawdę to ją znasz. mógł cię okłamać, czy wtedy czułabyś się lepiej? a po za tym oczekiwałąś, że 28 letni chłop będzie nieskazitelny.

Gość modraszkaa
Nie bolała, bo on był prawiczkiem, ja dziewicą. Jesteśmy 10 lat po ślubie i bardzo cenię to jaką oboje mieliśmy przyszłość. Fakt, poznaliśmy się młodo ( ja 15 lat,on 19).

Trudno aby wymagać w tych czasach od faceta - i też kobiety aby w wieku 28 lat byli jeszcze przed swoim pierwszym razem. Zapewniam cie, że jak ty przezyjesz ten pierwszy raz, a potem bedziesz miec kolejnego faceta to sama to zrozumiesz i nie bedziesz zwracac na to uwagi. Ale z drugiej strony dziwne ze twoj facet tak schludnie liczy ile miał kobiet i ile z nich było dziewicami - jakby na tym najbardziej mu zalezało... (???) Słuchaj jestes jeszcze młoda, nie spiesz sie... jak poczujesz ze mu zalezy i tobie - to zawsze warto zrobic ten krok tylko pamietaj o zabezpieczeniu. nie ufaj nigdy w obietnice ze bedziecie razem na zawsze wiec po co sie zabezpieczac.

Gość gość
Nie, bo ludzie to stworzenia seksuakne a ty sie chyba bajek naczytalas o tym jedynym i czekaniu na niego/nia. Jakie to polskie.

Rozumiem Cie zupelnie autorko. Ja swoje dziewictwo niestety przehulalam z lowca dziewic :P kolesiem ktory lubil tylko dziewice. ale lepiej ze Ci sie przyznal niz wtrynial tak jak mi moj eks ze jest prawiczkiem a potem okazalo sie ze jestem ktoras tam z kolei. czulam do siebie wrecz obrzydzenie jak sie o tym dowiedzialam. moj terazniejszy facet tez ma bujna pzeszlosc erotyczna i to tez mnie poniekad obrzydza i zniecheca do seksu z nim, ta swiadomosc ze wkladal w tyle panieniek, nieraz pewnie bez gumek, no poprostu brzydzi mnie to. Ale coz. takiego wzielam i nie zmienie jego przeszlosci.