Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie kobiety, które mają wszystko dzięki urodzie?

Polecane posty

Gość gość

np znajdują faceta który sam je poderwie bo taka "pikna"zobaczą ją gdzieś jak z nadąsaną miną czeka na autobus a potem jeszcze ją adoruje, umiera ze szczęścia, że taka gwiazda się zgodziła z nim pójść na kawę, potem błaga żeby wyszła za niego za mąż a potem jeszcze utrzymuje ją i jest szczęśliwy, że może jej usługiwać no bo w końcu taka "piękna"? Sa tacy faceci? Są takie kobiety?

Gość gość
takie księżniczki które tylko biorą bo uważają,ze im sie należy za "urodę" i jeszcze kwękają, że facet powinien jeszcze więcej zarabiać i więcej przeznaczać na jej zachcianki?

Gość gość
Dzieki urodzie mozna miec bogatego sponsora. Faceci przystojni z wyksztalceniem i klasa na pustaka nie poleca

Gość gość
to nie musi być pustać ale kobieta, która jest leniwa no ale ma urodę, czyli coś co dla facetów jest BARDZO BARDZO atrakcyjne, nawet dla "intelektualistów"

Gość gość
Pięknej i mądrej kobiecie się wszystko należy. Ale w dzisiejszych czasach jest malo madrych

Gość gość
Znam bardzo piękną i mądrą, ale wiadomo, że jak ktoś jest taki ładny to nie jest skromny...laska jest strasznie zarozumiała i ... wszyscy od niej zwiewają, ale owszem jak jakiś facet ją pierwszy raz widzi to ją adoruje, tylko potem przestaje jak pozna charakter. Ale myślę, że jakby była piękna, mądra i sympatyczna to by wiele zyskała, ale o takie dziewczyny trudno. Ja jakbym była naprawdę piękna, to też bym była zarozumiała, chciałabym, żeby mnie tylko podziwiali i mi zazdrościli, myślę, że to naturalne. Poza tym to ohydne jak każdy facet na ciebie leci ;-( więc takie babki muszą się trochę wywyższać żeby ich spławiać, bo mają dość!