Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odebrać taki sygnał

Polecane posty

Gość gość

Chodzę do liceum jestem w trzeciej klasie. Od pierwszej klasy jestem zakochana w pewnym chłopaku z klasy (jest inny od innych jakich w życiu spotkałam dla mnie ideał) . Jest skromny, ciepły ułożony i do tego przystojny. Im dłużej się znamy tym bardziej go kocham oczywiście on nic o tym nie wie. Wczoraj mieliśmy prace grupowe, siedziałam obok niego, zawsze on mnie onieśmiela mimo że jestem odważną i wygadaną dziewczyną w dodatku chyba nie brzydką mam powodzenie u płci przeciwnej. Do rzeczy na tej pracy Mateusz (ten chłopak) najpierw pod lawką jak by dotykały się nasze kolana ale myślę mało miejsca jest i to przypadek ale w pewnym momencie położyłam rękę na ławce Mateusz też położył tak że nasze dłonie się stykały zrobiło mi się ciepło nie miałam zamiaru jej zabierać on chyba też siedziliśy tak do końca lekcji czytając pracę. Wiem że zaraz zaczniecie się naśmiewać mam 18 lat i pierwszy raz się zakochałam zaraz sypną się komentarze ale dzieciak z Ciebie... Mam pytanie do mężczyzn jak odebrali byście coś takiego i co powinnam zrobić?

Gość gość
nie wytrzymałam z tych emocji z tej pięknej pierwszej młodzieńczej mej miłości i się zsikałam. na szczęście on swoją rękę trzymał na ławie a nie pod nią bo by poczuł , że nagle mokro i ciepło

Gość gość
ale z was buraki ja pamietam swoja pierwsza milosc i dobrze wspominam :D mimo ze mam dwojke dzieci i kochanego meza

Gość gość
powiedz mu na jakiejs imprezie

Gość gość
Myślę że coś czuje do ciebie. Nie czekaj długo tylko działaj, najzwyczajniej znajdz okazję żeby obok niego być i zaczać gadac. Jeżeli jest nieśmiały musisz mu stwożyć odpowiednią okazję żeby cię zaprosił na kawę. Jeżeli trafi mu się inna która go ośmieli to go stracisz. Wiem co piszę bo kiedyś byłem nieśmiały.

Gość gość
niby taki nieśmiały a na mój widok mu w kroku spodnie się nadymają

Gość gość
Dziś - dziękuję postaram się to zrobić :) Tylko boję się że może ja sobie coś wmówiłam i wyjdę na idiotkę bo w sumie też zdarzało mu się na lekcjach mi ubliżyć w jakiś sposób np że czasem zachowuję się jak blondynka lub coś tego ;/ a do gościa z dziś - nie mierz wszystkich swoją miarą...

Gość gość
Juz mu współczuje, bo na studiach pozna lepsza a będzie musiał się z toba meczyc

Gość gość
A pisałaś że,,Jest skromny, ciepły ułożony". Jeżeli żeczywiście taki jest to zrób co ci każę. Pamiętaj FACECI NIE WIDZĄ WIĘKSZOŚCI WAD DZIEWCZYN, STARAJĄ SIĘ JE IDEALIZOWAĆ.

Gość gość
Bo jest z tym że zawsze na mnie się uweźmie. Jest dobry dobrze się uczy opowiadał mi i mojej koleżance o swojej mamie w super latywach nie jak inni "moja stara" opowiadał jakie zwierzęta ma (mieszkamy w małej mieścinie).

Gość gość
To go zagadaj:-)

Gość gość
zadeklarował , że nigdy nie odejdzie od swojej mamy , że ją bardzo kocha , że wie , matka jest tylko jedna i całe życie z nią będzie. bardzo mi się to w nim spodobało

Gość gość
dziekuje :)

Gość gość
Boję się że sobie wymyśliłam i jak mu to powiem? Słuchaj wiesz lubię Cię bardzo gdzie na korytarzu ;/

Gość gość
dla mnie facet jakos dotyka laske jak chce ja przeleciec daj se spokoj bo jeszcze do tego piszesz ze ci ubliza ma cie za laske na raz

Gość gość
To chyba nie możliwe, żeby osoby miały kontakt fizyczny jeśli tego nie chcą. Zwykle cofa się rękę jak się z kimś styka. A tym dogryzaniem na lekcjach pewnie chce zwrócić swoją uwagę Chciałabym mieć znów 18 lat :-(

Gość gość
Najgorsze że nie wiem jak to zrobić tzn jak daj znak ;/

Gość gość
Skoro chodzicie do jednej klasy to jaki problem ? Możesz od niego odpisywać zadania na przykład ;-)

Gość gość
Zrób krok bo będziesz żałować! Jak ja do dziś a mam juz dwójkę dzieci i męża a ja codziennie myślę o chłopaku ze szkoły średniej i wiem że jemu też na mnie zależalo (zawsze dawał mi jakieś znaki takie jak Twoje choć nie powiedział wprost) Teraz nie wiem co sie z nim dzieje żaluję bardzo ale czasu się nie cofnie ale na zawsze będzie w moim sercu. Skoro widzicie się codziennie znacie się wyśmienicie i to jest to....

Gość gość
Weź od iego nr tel nawet od kogoś i jakoś zadzwoń albo idź do domu po zeszyt :P

Gość gość
Dziękuję daliście mi trochę wiary w siebie teraz muszę się zdobyć :P