Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę być sama

Polecane posty

Gość gość

Chcę prać swoje gacie, zamawiać sobie pizze i wychodzić z przyjaciółmi do kina bez żadnych pretensji. Biegać nago po mieszkaniu, rozlewać mleko na stole i sprzątać tylko po sobie. Chcę pobyć jeszcze egoistką.

Gość gość
a ile masz lat ?

Gość gość
Masz do tego prawo

Gość gość
w lutym skończę 16

Gość gość
oj dziecko :D

Gość gość
20 i mój chłopak mnie wkurza. Musze skończyć studia a on tupie nogą bo jak już go wyczułam- czeka na kurę domową. Coś się pomylił, nie po to studia kończę. Ach ultra kura, bo taka co pójdzie do pracy i zarobi i domu dobrze upilnuje. Takiego wała!

to co za problem, rób co chcesz. on Cię bije jak mówisz o tych planach czy co? foch jakiegoś faceta nie powinien Ci przeszkadzać w niczym. a nie, jesteś niewolnicą, a potem żalisz się kafe.

Gość gość
22:36 to nie moje :P W wieku 16 lat to za wszelką cenę chciałam kogoś mieć, a teraz widzę, ze młodym wieku to bez sensu. Lepiej nacieszyć się młodością niż brać sobie kogoś na łeb i prać jego brudne gacie i słuchać krytyki, że zupa nie dosolona a cebulka za grubo pokrojona a to a sro..

Gość gość
Bo go zostawię, przy okazji topiku tylko chciałam zobaczyć czy wypowiedzą się osoby które doszły da takiego samego wniosku jak ja- związek w młodym wieku to nie wypał i zbyt szybkie pchanie się w poważniejsze relacje to odbieranie są najlepszych lat.

Gość gość
o powaznym zwiazku to Ty pomysl jak bedziesz miala 25 lat

Bo go zostawię, przy okazji topiku tylko chciałam zobaczyć czy wypowiedzą się osoby które doszły da takiego samego wniosku jak ja- związek w młodym wieku to nie wypał i zbyt szybkie pchanie się w poważniejsze relacje to odbieranie są najlepszych lat. x ludzie z kafe mają odpowiadać za Twoją wolność i godność? z mojego doświadczenia z opiniami na tym forum skończysz jako suka w budzie w takim razie:D

Gość gość
broken, zrobię co uważam za słuszne i nikt mi nie będzie mówił co mam robić a popisać o tzw. d***e Maryni nikt mi nie broni. Na kafeterii pojawiam się już od pół roku i wiem jakie akcje się tu dzieją. Dlatego nawet konta nie zakładam... Nikogo nie zapytałam co mam zrobić, tylko napisałam ot tak na co mam ochotę. Może ktoś ma podobne odczucie, może nie. Może pojawi się zaraz jakiś oszołom, zacznie pisać bzdury i będzie śmiesznie. Cała kafeteria, broń Boże odbierać to na poważnie.

Gość gość
a tak przy okazji polećcie dobry wibrator. chcę sobie prezent na gwiazdkę sprawić

Gość gość
23:07 słaby podszyw :-* Trzeba było napisać, że chcę wielką murzyńską pałę.

broken, zrobię co uważam za słuszne i nikt mi nie będzie mówił co mam robić a popisać o tzw. d***e Maryni nikt mi nie broni. Na kafeterii pojawiam się już od pół roku i wiem jakie akcje się tu dzieją. Dlatego nawet konta nie zakładam... Nikogo nie zapytałam co mam zrobić, tylko napisałam ot tak na co mam ochotę. Może ktoś ma podobne odczucie, może nie. Może pojawi się zaraz jakiś oszołom, zacznie pisać bzdury i będzie śmiesznie. Cała kafeteria, broń Boże odbierać to na poważnie. x a to soreczka, zwracam honor, pierwszy post zabrzmiał trochę jak delirium nałogowca, co mnie zmyliło :classic_cool:

Gość gość
Broken haha spoko :D