Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamkatar

laserowa depilacja

Polecane posty

Gość gość
Może polecicie jakiś gabinet w Warszawie? Chcę się przed latem pozbyć niechcianych włosków

Gość gość
Ja polecę tam gdzie byłam ,a byłam w Gdańsku doktora Mikołaja Pernaka, jak chcesz skuteczny i bezpieczny zabieg to warto się pofatygować na Pomorze :) Pozdrawiam

Gość gość
w warszaiwe polecam Health & beauty service :)

Gość gość
Autorko a kto chce się pozbyc włosów z głowy?

Gość kaskawarszawa
Ja robiłam sobie w ubiegłym tygodniu dpilację laserową nóg w Skin Concept na Branickiego w wwie. I ten salon wpisuje na listę moich ulubionych i sprawdzonych

Gość gość
HEJ ja też polecam Wszystkim lasery Light Sheer Duet - salony De LUX maja dobre ceny, działają w wielu miastach w Polsce (Bielsko-Biała Gdańsk Kalisz Kielce Kraków Łódź Opole Poznań Sosnowiec Toruń Warszawa, Wrocław). Z efektów jest bardzo ale to bardzo zadowolona, ponadto można otrzymać zniżkę 20% na pierwszy zabieg, a co lepsze, jak potem Wy znajdziecie kogoś komu polecicie którykolwiek z salonów DE LUX macie na jeden zabieg 50% taniej, opłaca się jak nic zainteresowanych proszę o kontakt bm5@o2.pl W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą

Gość gość
Mam do zaoferowania 20% rabatu na pierwszy zabieg depilacji laserowej (laserem diodowym Light Sheer) w Laser Delux na terenie całej Polski. Osobiście korzystam z usług salonu w Sosnowcu, panuje tam bardzo miła, kameralna atmosfera, zero skrępowania. Panie są sympatyczne i uśmiechnięte. Jeśli jesteś zainteresowana otrzymaniem rabatu napisz do mnie. Mój mail : madda.lena@o2.pl Na prawdę warto!

Gość Migotka1313
Ja polecam salon Laser DeLux. Mają siec w całym kraju, miły i kompetentny personel. Ceny naprawdę przystępne, pracują na sprzęcie który daje trwałe efekty. W każdym razie ja jestem bardzo zadowolona. Każdy kto zdecyduje się na zabieg z mojego polecenia otrzyma 20% zniżki. To też bardzo fajna sprawa, bo obniża znacznie koszty. Chętnych zapraszam na mail migotka13@interia.pl