Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bal karnawałowy przedszkolaków

Polecane posty

Gość gość

Za co będą przebrane Wasze dzieci. I gdzie zaopatrujecie się w kostiumy?

Gość gość
Corka za elze czy anne z krainy lodu sukienka ze szmatlandu

Gość gość
Dla dziewczynek jest bardzo duży wybór kostiumów, dla chłopców prawie nic nie ma i trzeba szukać przez net :(

Gość gość
gość z 23:31 popieram dla dziewczynek jest wszystko a dla chłopców tylko żałoba, wszystko czarne albo ciemny granat :(

Gość gość
dla chlopca widze tylko spidermana...

Gość gość
Był przebrany za rycerza, strój robiliśmy w domu (praca zbiorowa rodziny z udziałem dziecka). Pamiętam z dzieciństwa jak rodzice wieczorami przed balami wycinali z kartonu skrzydełka, malowali maski, szyli kapturek Czerwonego Kapturka, robili różdżki i miecze i bibułkowe spódniczki, część na następny rok zamieniała się w coś innego, ale nigdy stroje na bal się nie powtarzały, zawsze było coś innego i żadnego donaszania stroju po rodzeństwie chociaż było nas czworo. Czułam ich zaangażowanie, dla mnie bal karnawałowy był dużym przeżyciem i cieszyłam się że oni tego też nie olewają. I chociaż można iść do ciucholandu i kupić za kilkanaście zł. poliestrowy strój, chciałam żeby dziecko też poczuło moje zaangażowanie, i przy okazji razem robiliśmy coś fajnego. Wiadomo że jak córka uprze się że chce być księżniczką to sukienkę raczej się kupi niż uszyje teraz, ale można ją własnoręcznie ozdobić, zrobić w domu koronę, pomalować z dzieckiem brokatem stare balerinki...

Gość gość
Gość z 01:03 - mam takie same odczucia. Może to z racji wieku, może ze czasy mamy inne... Ja także pamiętam swoj****** i całą otoczkę związaną z nimi, kompletowanie sukienki, tiule, korony z bibuły i angażowanie połowy sąsiadów ;) Teraz, pytam synka kim chce być. Rycerz. Kup teraz i luz. Ewentualnie market, czasem wypożyczalnia. Jedno jest niezmienne - dziewczyny mają ułatwione zadanie. Super kiełki na bal są w Pepko za całe 19.90 ;)

Gość gość
Moja córka była przebrana za księżniczkę :P A strój kupiłam w internecie na www. nakazdaokazje. com