Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starych dziewic jest więcej niż się wam wydaje...taka prawda

Polecane posty

Gość gość

sama mam 33 lata i jestem dziewicą, takich jak my jest duzo wiecej...niektore sie zmuszaja by tylko z kims byc, ja wole umrzec niz spotykac sie z beznadziejnym facetem i uprawiac z nim seks...

Gość gość
ja mam 24 i też jestem i nie zanosi się żeby coś się w tym temacie zmieniło :(

Gość gość
o! popieram, lepiej umrzeć dziewicą niż być z jakimś obślizgłym co to nie jedną miał w obrotach (:

Gość gość
15:12 ja na twoim miejscu wolałabym poznać smak seksu, bliskości faceta, wyobraź sobie jak będziesz miała 40l i nadal nikogo odpowiedniego nie spotkasz i co dalej wciąż będziesz czekać. Jeśli nie chcesz z jakimś beznadziejnym, to zrób z takim co ci przypadnie do gustu, chętni na pewno się znajdą, jeśli nie będziesz oczekiwać związku

Gość gość
gość 15:31 a co przyjemnego jest w seksie z kimś kogo się nie kocha dla mnie to bez sensu zero przyjemności

Gość gość
skąd wiesz ,że nie ma przyjemności jeśli nie uprawiałaś seksu, coś marna ta twoja prowokacja, pozdrawiam

Gość gość
gosc 15,31 ma racje , a ty nawet nie wiesz jak smakuje sex

Gość gość
Ja też byłam starą dziewicą. Teraz widzę że to trochę źle, życie seksualne powinno się zaczynać trochę wcześniej niż ja, bo później się ma wątpliwości i zahamowania.

Gość gość
Im dłużej się z tym zwleka, tym trudniej potem pokonać strach, lęk, zawstydzenie. Ja straciłam dziewictwo w wieku 26 lat z chłopakiem którego poznałam przypadkiem w necie, pisaliśmy ze sobą 2 miesiące, polubiliśmy się, przenieśliśmy znajomość do reala, spędzaliśmy ze sobą czas, zaprzyjaźniliśmy się i zdecydowałam się zaciągnąć go do łóżka i nie żałuję, bo było naprawdę bardzo miło i czułam że on nie robi tego tylko dla siebie, ale głównie po to aby dać mi jak najwięcej przyjemności i aby to było dla mnie czymś niezapomnianym. Gdybym czekała na miłość, to dziś bym była dziewicą, a tak już wiem jak smakuje seks i ze nie trzeba do tego miłości, aby było fajnie, wystarczy odpowiedni partner i odrobina chemii między ludźmi.

Gość gość
eh ja to nigdy nie poznam smaku seksu i bliskości faceta bo jestem paskudna :/ w sumie to to teraz najbardziej blokuje , świadomość że jestem brzydka i dla tego każda znajomość kończy się tylko na znajomości zwykłym koleżeństwie :(

Gość gość
20:29 zawsze jakiś chętny się znajdzie,

Gość gość
Ja tez jestem. jak fqceta nnie poznam to bede do konca zycia. jestem wierzaca katoliczka. pilecam czytanie pisma MILUJCIE SIE

Gość gość
Mylisz się, faceci są tacy prości, wystarczy że masz zgrabny tyłek a zawsze się znajdzie jakiś facet by cię przelecieć. Żonaty, kawaler bez różnicy każdy z nich taki sam- góry ci obiecuje a chce tylko w ciebie wejść.

Gość gość
rozumiem gdybys byla ladna...ale jestes brzydka i wymagasz czegokolwiek? no sorry,ale chemia to moze byc miedzy ladnymi ludzmi , nigdy nie bedzie jej miedzy brzydula i przystojniakiem i na odwrót .za kilka lat zostaniesz sama i wtedy bedziesz sie cieszyla z jeszcze gorszego sortu niz teraz masz do wyboru-jak moja kolezanka.

Gość gość
też jestem dziewicą ale się przełamuje żeby coś zrobić w tym kierunku :) fakt, jest sporo chętnych facetów ale co to za przyjemność iść do łóżka z facetem, który wydaje Ci się kompletnie nieatrakcyjny? nie szukam miłości, chcę tylko też mieć przyjemność z seksu :)

Gość gość
To poszukaj faceta którego polubisz i któremu choć odrobinę zaufasz, nie musi ci się podobać za bardzo już na wstępie, najważniejsze to abyś dobrze się czuła w jego towarzystwie, no i żeby nie było to egoista.

Gość gość
Ja też jestem dziewicą, choć już dwukrotnie pozwoliłam sobie zrobić minetkę pewnemu miłemu chłopakowi i teraz zastanawiam się aby pójść z nim na całość :)

Gość gość
Dziewictwo w starszym wieku wynika z fobii i zaburzen psychicznych ktore nie pozwoliły nawiązac włąsciwych relacji. Nie wiem czy to jest powód do dumy. Niektore z nich to religijnosc i blokada na tym tle. Ale to znikomy procent wszystkich anomalii.

Gość gość
Wychodzi na to że dziewice nie szukają miłości tylko przygody z przystojniakiem free