Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Testujemy w sylwestra

Polecane posty

Gość gość

j.w. staram się o drugie dziecko Testuje w sylwka Która jeszcze

Gość gość
ja też powinnam testować ale nie czuje żebym była w ciąży chyba poczekam na @

Gość gośćautorka
U mnie stosunek był chyba jak wnioskuje po wczorajszych objawach na 3 dni przed owu więc myśle że nici i na 99 % nie zobaczę dwóch kreseczek może innym dziewczynom się uda

Gość gośćautorka
w ogóle ten cykl mam inny Poprzedni był bezowulacyjny a ten jest jakiś taki nie mój Po pierwsze dni płodne jakby nie mogły się rozkręcić a teraz jak przyszły to ochota na sex 0 Jestem opuchnięta tam na dole, mam wrażenie że zrobiłam się mega ciasna i najchętniej tylko bym spała Zazwyczaj cykle mam 24 - 26 dniowe Stosunej był 12 dc a największe objawy płodności 14 dc więc myśle że nici w tym miesiącu Hm... poczekamy zobaczymy

Gość gość
Myślę że możesz być w ciąży. Przy cyklach 26 dniowych 12 dzień był mega płodny. A objawy które wymieniasz miałam przy pierwszej ciąży zanim jeszcze przyszedł termin @

Gość gośćautorka
tak więc chyba tylko ja będę testować w sylwka :-) Otóż u mnie dzisiaj na szczęście minęło to uczucie napuchnięcia i czuje się ok Ciekawa jestem czy zobaczę te 2 kreseczki ale dużo zależy d szczęścia Owu najprawdopodobniej było około 48 h - 72 h od stosunku więc może to być za długi czas by któryś z żołnierzyków dał rade :-P Mam w sobie mieszane uczucia ale jak myśle o tym czy chce drugiego dziecka to wszystko we mnie krzyczy że chce i pomimo że nie jest to najodpowiedniejszy czas to byłabym przeszczęśliwa Jeśli się nie uda będę mega smutna ale i z nadzieją myśleć będę o kolejnych cyklach szansach na kolejny cud

Gość gość
ja 5 lat temu testowałam w Sylwka i wyszła ciąża ;)

Gość gość
U mnie w sylwka za wcześnie. Bo dopiero teraz mam owulację. Będę testować w trzech króli :p

Gość gość
No to ja zycze sobie II :-)

Gość gość
Hej, ja staram sie o drugie dziecko i tez powinnam testowac s sylwestra ale pewnie i tak nici z tego wiec sobie daruje zeby nie psuc sobie humoru. Zreszta bede daleko stad i tam dokad jade nie ma testow ciazowych a ja specjalnie ich z Polski nie wezme;))

Gość blu ajs
ja w sobotę chyba odwiedzę aptekę ;) nic pewnego , ale jakieś podejrzenia mam ! u mnie też drugie dzieciątko :)

Gość gość
Ja testuje 2-3 stycznia :)

Gość gość
a ja 6 stycznia :)))

Gość blu ajs
jakby u mnie wyszły || to termin na 1 września córa też z września :D

Gość gość
A dlugo sie staracie?

Gość kalinka176
Ja testuje 6 w urodziny meża:) staramy sie 4 miesiąc o drugiego malucha:)

Gość blu ajs
w sumie to zaczęliśmy starania , tak jakoś po andrzejkach nas natchnęło na kolejne potomstwo :) okresu nadal nie mam , ale nie chce mi się jechać do apteki :D

Gość Sylwia 86
Ja 7-8 stycznia powinnam mieć okres, jednak cykl był bezowulacyjny, teraz biorę duphaston, od kolejnego cyklu wspomaganie clo. (Już mam jedno dziecko dzięki clo). Zaczynamy starania od nowego roku, więc mogę się przyłączyć? Może temat się rozwinie? :)

Gość Karakataka
Witam, mam dziwny problem. Wiem ze uznacie ze jestem dziwna z tym pytaniem ale chce wiedziec. A mianowicie. Nigdy w zyciu nie bolaly mnie piersi przed okresem a od tego roku mi sie zaczelo. 10 grudnia tak mnie wlasnie za zaczely bolec. 13 grudnia wspolzylam z narzeczonym bez zabezpieczen no i 14tez. Pietnastego grudnia w pracy zauwazylam ze wylatuje ze mnie dosc duzo wydzieliny a nastepnego dostalam okres. Z tym ze trwalo to tylko 3 dni a nigdy nie mialam ponizej 5.Wiem ze dni przed okresem sa nieplodne, jednak w pierwsze swieto zaczely mnie meczyc nudnosci. Fakt wypilam wino z bratowa ale nigdy mi sie tak nie dzialo tym bardziej ze caly dzien. Zaznaczam ze nie przejadlam sie tez w swieta, a jak robilam wczoraj obiad to uwazalaze wszystko smierdzi nawet ogorek kiszony ktory uwielbiam. Dzis jak wracalam z kina z facetem to myslalam ze wyjde z autobusu tak mnie coflo. Wiem ze tu tez rbi psychika tym bardziej ze chce. Ale czy mog3 mieć nadzieje?

Gość KardamonowaPani
Ja potestuje ale raczej watpie ze sie udalo:(

Gość gość
Karakataka myśle ze to zbieg okoliczności , ale zawsze dla pewności można zrobić test .

Gość Karakataka
Powiem tak. Dzis sauwazylam ze mam troszke zabrazowione brodawki. Za wczas?

Gość Karakataka
Przyjzalam sie blizej moim brodawkom i widze w odbiciu lustrzanym wyrazne obwodki brazowe naobkolo brodawek. Czy moze byc to ciaza? Czy za wczas dalej

Gość gośćautorka
hej dziewczyny Fajnie że na topiku pojawiły się nowe wpisy Jak na razie u mnie zero objawów Nie mam większych nadziei że się udało Czekam z niecierpliwością na tego sylwka Tak marzy mi się rodzeństwo dla mojej córci eh....

Gość gość
karakataka wmawiasz sobie masę objawów , taka jest prawda :D nie doszukujcie się objawów na siłę ... bo to pogarsza sprawę .. burzycie sobie psychikę i wtedy o wiele gorzej idą te starania

Gość gość
W Sylwestra to testujemy szampana.

Gość gość
podnoszę :-)

Gość gość
Jakie tępe peezdy :O do przedszkola wróćcie z waszym zachowaniem zamiast pchać się na bycie matkami :O przetestujcie sobie sprawność waszych mózgów,o ile jeszcze macica go nie zajęła :classic_cool: