Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumna Mama Kacperka

Czy ona nada się na matkę chrzestną?

Polecane posty

Gość Dumna Mama Kacperka

Cześć! Mam 26 lat i niecałe 2-miesiące temu zostałam matką. Kocham mojego Kacperka nad życie! Nie mam rodzeństwa, mój mąż ma tylko brata (kawalera) i to jego poprosiliśmy na ojca chrzestnego. Z matką może być gorzej. Mam 10 kuzynek, ale kontakt utrzymuję z tylko jedną - Izą. Jest ona moją najlepszą przyjaciółką i ją poprosiłam na matkę chrzestną, ale powiedziała mi, że jest już zbyt "dojrzała" na matkę chrzestną (ma 44 lata). Jak się nad tym zastanawiałam, to ma rację. Iza ma dwie córki - 16-letnią Nadię i 5-letnią Oliwkę. Nadia jest miłą, odpowiedzialną dziewczyna. Wiele razy byłam świadkiem jak pomaga w sprzątaniu domu, wzorowo zajmuje się Oliwką itp. Jest bardzo inteligentną dziewczyną i chciałabym ją poprosić na matkę chrzestną. Ale mam małe wątpliwości. Myślicie, że w tak młodym wieku udźwignie obowiązek bycia matką chrzestną?

Gość gość
oczywiscie

Gość gość
Musisz debilko codziennie wklejać to samo :O co za zjeb z ciebie :O

Gość gość
A co tu jest do dźwigania? ogarnij sie. Po pierwsze twoja kuzynka nie jest za stara . Jaka ty jestes pusta ze tak moglas pomyslec. Po drugie matka chrzestna to matka chrzestna niech cie nie interesuje czy to "udźwignie" tylko czy jest to ktos godny zaufania. No chyba ze chodzi ci zeby byla bogata i nie wscibska to rzeczywiscie sie zastanow, albo lepiej ona czy chce tego.

Gość gość
a co ma udzwignac?sprawy wiary chyba nie takie ciezkie do udzwigniecia, ciezkie do udzwigniecia to finanse w dzisiejszych czasach a widze z twojej gadki ze wymagania finansowe to bedziesz miala ze hoho...