Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy nie szanują jedzenia, widziałam dziś koło śmietnika cały świeży chleb

Polecane posty

Gość gość

dwa bochenki chleba krojonego, nawet nie odpakowane lezaly kolo innch wywalonych smieci... ludzie są po prostu żalosni, w Iraku wlasnie umierają ludzi, w Afryce umierają z głodu a ci sobie siedzą na fejsbukach, gadaja o seksie analnym i wyrzucją chleb do śmieci. Bóg was kiedys ukaze

Gość gość
1. boga nie ma. 2. to, ze zeżresz ten chleb nie znaczy, ze w Afryce magicznie dzieci beda najedzone. 3. tak samo nie przestana umierac w Iraku, nawet jak nikt nie bedzie siedzial na FB (czy KAFETERII - jak ty) i gadal o analu 😴

Gość gość
chleba się nigdy nie wyrzuca,przynajmniej u mnie w domu.

Gość gość
u mnie na osiedlu po śmietnikach chodzą ludzie i wybierają sobie to co potrzebne większość lokatorów zostawia produkty spożywcze lub ciuchy przy śmietniku w reklamówkach, podobnie robi warzywniak i sklep spożywczy, czasem do wyboru są zgrzewki mleka, kosze owoców, jarzyn i inne produkty, ostatnio widziałam całą reklamówkę gotowych dietetycznych posiłków life coś tam.....aż się zdziwiłam.... zawsze rano i wieczorem potrzebujący zabierają

Gość gość
U mnie tez, wyrzucanie jedzenia jest niestety powszechne u bogatych, im bardziej zamozni tym wieksze bydło

Gość gość
Boli nie jak wyrzucają mieso. Zwierze oddało zycie zeby człowiek mógł zjesc i żyć , a człowiek to marnuje.

Gość gość
u nas mięso się nie marnuje, korzystają z niego bezpańskie koty

Gość gość
Ja też nie lubię wyrzucać jedzenia. Ale chleb akurat, zwłaszcza ten kupny, nie jest zdrowy. Nie jem go i wiele innych osób też. To bardzo poprawia stan zdrowia.