Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak zapomniał o moich urodzinach

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak zapomniał dziś o moich urodzinach. Chodziłam trochę smutna, wiadomo było mi przykro. Pytał się co mi jest, to mu powiedziałam, że dlaczego chociaż życzeń mi nie złożył. Powiedział, że zapomniał ( jesteśmy ze sobą 2 lata ). Myślał, że dziś jest 20.12, a nie 21.12. Później wyszło jakoś tak, że posprzeczaliśmy się. Przeprosił mnie, powiedział, że nie ma kasy na prezent. Nie jestem materialistką ALE ! 4 dni temu kupił sobie perfumy za 500 zł, swoim dwóm pracownicom daje po 100 zł + jakieś słodycze. Czy uważacie, że nie powinno mi być przykro w takiej sytuacji? On nie obchodzi swoich urodzin ale dla mnie jest to ważny dzień i lubię spędzać go inaczej niż "zwykłe " dni. Co myślicie ?

Gość gość
* swoim pracownicom na święta daje po 100zł + słodycze przywiózł mi godzinę temu misia + ferrero rocher fajnie, że chociaż coś i chce jakoś zadośćuczynić ale samo to, że woli dać pracownicom coś a nie mi... dziwne

Gość gość
juz Ci mowie Skaebie, z tego co piszesz Twoj chlop ma troche na glowie, jak sie pomylil o jeden dzien , trudno, prezent, czy zwykle zyczenia, daj mu to odpracowac, czasami na codzien zapominamy o wszelakich rzeczach, nie zrobil wedlug mnie tego zlosliwie, zreszta data sie nie liczy tak na prawde, daj mu to naprawic

Gość gość
Ja nigdy nie musiałam przypominać chłopakowi o urodzinach i dziś sam mi o nich przypomniał, bo też dziś mam urodzinki :)

Gość gość
w takim razie życzę Tobie i sobie wszystkiego najlepszego :)

Gość gość
Dzięki i wzajemnie, oby twój facet już nigdy o nich nie zapomniał, bo to faktycznie trochę przykre, ale zdarza się jak się ma sporo na głowie i do tego ten okres przedświąteczny.

Gość gość
Trzeba było mu nie przypominać, to przekonałabyś się czy faktycznie pamiętał.

Gość gość
przyznał mi się, że dni w kalendarzu mu się pomyliły on ma 21 lipca, ja 21 grudnia hmm nie trudno zapamietać ..

Gość gość
wspolczuje moze rzeczywiscie zapomnial ale wiem jak ci bylo przykro bo moj maz tez sobie raz zapomnial i nie ma duzo na glowie przypomnial sobie po prawie miesiacu i kupil jakies kwiaty ale troche w to nie wierze bo (jest skapy) i jak go znam szkoda bylo na prezent( stac go na drobiazg) ale kupil tylko kwiatki a w narzeczestwie nie szczedzil na prezent, stare przyslowie-jak sie ozeni to sie odmieni- zycze wszystkiego najleprzego

Gość gość
A jak autorko masz na imię (tak z ciekawości pytam), bo moja Beatka też dziś miała urodziny, na szczęście nie zapomniałem, telefon mi przypomniał ;)

Gość gość
A ja nie pamiętam kiedy mój ma urodziny. Mam podejrzenia co do dwóch dni i nie wiem co zrobić. Mówiliśmy to sobie jak się poznaliśmy a było trochę wcześnie na zapamiętywanie takich dat. Co mam zrobić?

Gość gość
Po prostu go zapytaj o datę urodzin :) albo zapytaj jego znajomego.

Gość gość
Ja miałam urodziny w piątek 19 tego.Od rana tez mi było troche smutno bo zyczenia składali mi tylko znajomi,a mąż był w pracy...ale gdy wrócił popołudniu wszedł do domu z pięknym tortem,prezentem i winem..... Pamiętał ale musiałam poczekać;)

Gość gość
No właśnie nie znam jeszcze jego znajomych, chociaż może w sylwestra będzie okazja. Myślicie że wejście na ściankę wspinaczkową dla dwóch osób będzie ok? Poszedłby z kumplem, on lubi sport. Ze mną chodzi na basen i jeździ rowerem. I dorzuciłabym kupony miłości. Będzie w porządku?

Gość gość
Każdy prezent od ukochanej osoby jest w porządku, nie ważne co się daje, ważne kto daje i jakie ma intencje, no i to że w ogóle pamięta.

Gość gość
Zapomniał to zapomniał ludzka rzecz, na ch.j drążyć