Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka z raną

Dziewczyny NIDGY nie podrywajcie niesmiałych facetów nie gmerajcie im w kroku

Polecane posty

Gość inka z raną

Oni potem oleją Was z powodu swoich blokad i kompleksów, a Wy zostaniecie smutne, samotne i zdołowane. Znalazłam sobie jednego takiego słodkiego nieśmiałka, zagadałam do niego, był chętny, zainteresowany, ale jak chciałam pogmerać mu w kroku to cisza, milczenie i zlewka. Już się nie dziwię, że jest sam. A ja mam teraz doła i już nigdy nie odezwę się pierwsza do faceta i nigdzie nie pogmeram. Nie wiem tylko, po jakiego ch... udawał wcześniej zainteresowanego. Przemyślcie sobie to dobrze i wyciągnijcie wnioski.

Gość gość
Piszesz o jakims przystojniaku ktory cie kopnal po tym jak cie juz przemacal? Zostaje ci brzydal z kasa.To lepsze niz nic.

Gość gość
Weź nie wymyślaj,jedna jaskółka nie czyni wiosny.

Gość gość
Jako nieśmiały chłopak mówię ci żebyś takich bzdur nie wypisywała bo do końca życia sam będę

Gość gość
molestowałąś go to sie nie dziw ,ze uciekł, to facet ma zrobić pierwszy krok a nie kobieta sie rzucać z łapami bleee

Gość gość
nieśmiały to pewnie lubi te delikatniejsze a nie namolne,z wyczuciem by trzeba było

Gość inka z raną
Ale ja byłam delikatna, przecież nie rzuciła mu się do rozporka na pierwszym spotkaniu:-( nie rozumiem facetów:-(