Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1949

jak zachowuje się koziorożec w stosunku do dziewczyny która mu się podoba?

Polecane posty

Gość 1949

dodam, że jej dobrze nie zna. Jak się zachowujecie panowie spod tego znaku? Okazujecie to czy raczej kryjecie się z uczuciami? A może ktoś kto miał lub ma partnera spod tego znaku się wypowie. Bardzo proszę o kulturalną wypowiedź. :)

Gość gość
mój mi okazywał i się zakochałam od momentu jak tylko na niego spojrzałam

Gość gość
Radzę wierzyć w Boga, a nie znaki zodiaku.

Gość gość
odchyla górną wargę, wciąga powietrze, grzebie nogą i oddaje mocz.

Gość gość
Z doświadczenia.. koziorożec walczy do momentu aż zdobędzie, potem jest zimny jak skala lodowa. Nie jest to najlepszy znak zodiaku do partnerstwa.

Gość gość
nie wiem jak koziorożce faceci, bo ja jestem koziorożcem kobietą

Gość gość
tak robi koziorożec, tak baran, tak byk, książkę można napisać, będzie składała się z 12 zdań i uwolni niektórych od myślenia.

Gość 1949
W Boga proszę cie po tym co widzę na co patrzy z góry i nie reaguje wątpię w jego zaczynam powątpiewać w jego istnienie. Czyli nie jest tak że facet spod tego znaku kryje się z uczuciami? Jak w takim razie okazuje zainteresowanie?

Gość gość
Wierzę w znaki zodiaku 80% znaczenia tych znaków sprawdza się.

Gość gość
Bodzie rogiem :P

Gość gość
przecież to jak się kto zachowuje zależy od charakteru, osobowości, wychowania itd a nie od znaku zodiaku. Gdyby tak było wszyscy ludzie spod danego znaku byliby równi

Gość 1949
teoretycznie tak, ale jednak osoby z tego samego znaku mają więcej cech wspólnych i ich charaktery bardziej się pokrywają niż dwoch przeciwnych znaków. Nie wierzę ślepo w znaki zodiaku, jednak sporo w tym prawdy.

Gość gość
Większość koziorożców jest dość zdystansowana i raczej skryta, wątpię, żeby koziorożec jakoś okazywał mocno zainteresowanie, póki dziewczyna nie da mu dość wyraźnych znaków, że też jest zainteresowana. Ostrożni są, boją się odrzucenia.

Gość gość
watpic sobie możesz, znam dwóch koziorozcow i żaden z nich nie jest skryty wręcz sa przebojowi

Koziorożec alpejski Podczas okresu godowego (od grudnia do stycznia) samce toczą ze sobą walki. Wspinają się wtedy na tylne kończyny i gwałtownie zderzają głowami. Przeważnie nie czynią sobie krzywdy, lecz zdarza się, że jeden z walczących zostaje przepchnięty w przepaść. Tuż po urodzeniu koźlę waży około 3 kg. Gdy młode będzie w stanie poruszać się sprawnie po skalistych zboczach samica wraca z nim do swojej grupy. Mlekiem matki żywi się do 1. roku życia (w tym czasie zaczyna już zjadać rośliny). Po osiągnięciu dojrzałości płciowej samce opuszczają stado i dołączają do grupy młodzików. W wieku sześciu lat, gdy ich rogi są już dostatecznie duże, stają do walk o samice. okres trwania ciąży: ok. 6 miesięcy dojrzałość płciowa: samica 2-3, samiec 3-4 lata. liczba młodych: przeważnie 1

Gość gość
Przebojowi koziorożce? Rzadkość, wygląda na to, że zmyślasz.

Gość gość
to, ze cos ci się nie miesci w głowie, nie oznacza, ze to nie istnieje

Gość gość
Byłam w związku z 2 koziorozcami. Dodam,ze to byli dojrzali mężczyźni - 40 na karku, obaj nigdy nie byli zonacei,bezdzietni. Jako,ze jestem sama Kozica myślałam,ze nasze wspolne cechy charakteru,czyli rozwaga i twardy kręgosłup moqralny zapewnia powodzEnie i zrozumienie. Jednak obaj zerwali znajomość : uwaga: telefonicznie! To piprostu tchórze,ktorzey maja się za dżentelmenów. Nie polecamo.

Gość gość
koziorozce lubią znaki z trygonu ognia czyli barany, lwy i strzelce

A ci dalej z tym samym tematem... Poważnie, XXI wiek i wierzymy w horoskopy? Może jeszcze wróżki? Są rzeczy przerastające naukę wiec wiara w Boga - mieści się w naszym poziomie znajomości świata, ale HOROSKOP? On będzie taki a owaki, bo się urodził w tym konkretnym miesiącu? Miejcie litos.

Gość gość
Związek kozła z kozą to tragedia życiowa. Nie polecam takich związków.

Gość gość
kapellus, nie mow innym co maja robic. Jak cos ci się nie podoba to nie wchodz tu i tyle, co za drętwe babsko.

Gość gość
to nara, gadaj sama ze sobą :)

Gość gość
koziorożce mają charakterek, wiedzą czego chcą, ale z emocjami nie zawsze sobie radzą i ich nie okazują

Gość gość
koziorozce sa uparte

Gość gość
mój jest słodziutki, cudownie zazdrosny i uwodzi mnie jak nikt, uwielbiam go :)

Gość gość
Dobra, ja się wypowiem, bo jestem w szczęśliwym związku z Koziorożcem od 3 lat. Po czym poznałam, że mu się podobam? Tak naprawdę to do samego końca nie byłam pewna (tzn. do momentu, kiedy mnie pocałował). Ale wyczuwałam to jakoś... Jest bardzo powściągliwy i nawet jak mu się podoba kobieta to często tego nawet nie widać. Pewnego dnia poznaliśmy się, zaczęliśmy ze sobą rozmawiać, z czasem coraz częściej. Ja po prostu jakoś tak zaczęłam spędzać z nim coraz więcej czasu. Spotykaliśmy się pod różnymi pretekstami - najczęściej prosiłam go o pomoc, ale też poszłam z nim raz na piwo tak po koleżeńsku, na imprezę, bo luźno rzucił, czy nie chcę się pobawić z nim i jego znajomymi. Na imprezie nie odstępował mnie na krok. Wszystko tak na stopie koleżeńskiej niby było, ale w problemach bardzo mi pomagał. Pokazywał mi różne fajne miejsca, które lubił. Potrafił poświęcić mi nieraz cały dzień, odprowadzić do domu, zadbać o moje bezpieczeństwo. Mogłam na nim polegać jak na nikim innym, choć znaliśmy się bardzo krótko. Po prostu przy mnie trwał i zawsze był blisko. . Reszta jakoś sama wyszła. Przytuliłam się tak po koleżeńsku, a za chwilę już mnie pocałował... Był bardzo stały w swoim zachowaniu, choć zdystansowany i sprawiał wrażenie mocno zamkniętego w sobie, choć wiedziałam, że mocno ciągle nad czymś myśli.

Gość gość
Dobry opis ten u góry, tacy właśnie są głównie Kozoriożce.