Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój partner chce seksu oralnego.

Polecane posty

Gość gość

Z Adamem jestem 3 miesiące. Mam 23 lata, on 25 lat. Współrzyjemy od 2 miesięcy. Dotychczas było tradycyjnie, jak Bóg nakazał. Od tyłu żadne z nas nie chce, w tym jesteśmy zgodni. Niedawno on poprosił mnie o loda, ale ja trochę się brzydzę. Jednak mogłabym się przełamać, ale na to potrzebuję troche czasu. Niestety on coraz bardzoej naciska i boję sie, ze jak sie nie zgodzę, on zerwie. Poza tym, nigdy tego nie robiłam i nie wiem jak to się robi. Pomocy! Nie wiem, czy się zgadzać? Czy Wy już to robiłyście?

Gość gość
oczywiście że nie jeżeli zerwie z tobą z tak błahego powodu to znaczy że cię nie kochał i nie jest ciebie wart zresztą to powoduje raka jamy ustnej weź poczytaj o tym sobie

Gość gość
fajna sprawa tylko musisz sie przelamac a i zero stresu z niechciana ciąza ja z moim to 69 ja jemu on mi sprubój naprawde super

Gość gość
Nie zgadzaj się głupia. Szczy tym siusiorem, bakterii ma tam miliardy, śmierdzi ohydnie a ty chcesz to ciągnąć. Nie rzygasz na samą myśl? Co to w ogóle znaczy, że on nalega. Nie to jest nie i powinien to uszanować, ale jak on ma Ciebie w d***e i chce tylko żebyś go zaspokoiła, to zostań dmuchaną lalą na życzenie, bo jejku, wkurzy się i pójdzie szukać innej dupodaji :O

Gość gość
co za bzdury raka jamy ustnej szkoda ze nie doczytałas ze raka mózgu mozesz miec od tego rozumowania

Gość gość
Problemów jest kilka: 1. On jest domowym tyranem bo zmusza cie do czegoś na co nie jesteś gotowa i nie szanuje twoich uczuć 2. Konflikt miedzy katolicyzmem a potrzebami: wspolzyjecie jak Bóg kazał? To wam ma być dobrze w łóżku, nie Bogu 3. Trochę masz zakompleksione podejście do seksu -- a może to on ci nie odpowiada i jego nie akceptujesz? Jak się kogoś kocha i pragnie to kazda część jego ciała jest wspaniała i chce się wszystko robić 4. Porozmawiaj z nim : chyba ze nie rozmawiacie ze sobą szczerze: co w takim razie z nim robisz?

Gość gość
co ty za brednie piszesz i dziewczynie wode z mózgu robisz miliardy bakteri jak by byly bakterie to by bylo cale cialo zainfekowane a mocz działa leczniczo np.na rany czy plesniawki a ty z twoim partnerem sie całujesz jesli tak to gratuluje bo w ustach to dopiero jest bakteri dotykasz czegos i calkiem nieswiadomie wkladasz rece do ust lub wkladasz jakies jedzenie

Gość gość
nie chcesz ----> nierób --------- proste!

Gość gość
Jak Bóg kazał a czy Bóg kazał ksiedzą uprawiac sex homoseksualny molestowac ministrantów dawac im do obciągania poco wchodzisz na takie fora wyłącz to 10 rózanca za zboczonych księzy i do spania