Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko chrapie

Polecane posty

Gość gość

Moja 3 letnia corka od jakiegos tygodnia a moze nawet dwóch chrapie. Chrapie jak stary mężczyzna. Początkowo myslalam ze to dlatego ze jest po prostu zmeczona ale dzisiaj juz nie jestem tego taka pewna. Myślicie ze chrapanie u tak małych dzieci jest normalne? Dodam ze corka jest zdrowa, nie ma kataru czy kaszlu. Nic jej nie dolega. Jutro zadzwonie do lekarza sie zapytac, ale moze moje obawy sa nieuzasadnione i faktycznie mała jest zmeczona?

Gość gość
Moja wnuczka jak chrapała, to miała problem z oddychaniem i wycięto jej migdały, takie miała przerośnięte. Idź do lekarza, niech laryngolog obejrzy co tam się dziecku dzieje. Moja się tragicznie dusiła, miała potem bezdechy, męczyła się, jeść nie chciała, była taka wiecznie zmęczona i jeszcze obrywała od mamusi za to, że od razu nie reaguje. Biedna była. Lepiej pójść sprawdzić, bo chrapanie jest oznaką krzywej przegrody np, czy migdałów, bądź innych schorzeń. Nie powinno występować u tak małego dziecka.

Gość gość
Moja chrześnica miała bezdech nicny i skutkiem tego było chrapanie. Lekarz jest najpewniejszy i dobrze zrobiłaś, że masz zamiar z nim się skontaktować.

Dzieci w 99proc. jak chrapią to w gardziołku coś tam im przeszkadza- zazwyczaj to migdał ten trzeci. Podobno dobrze wykonują ten zabieg lekarze z kliniki mml.