Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ma sens

Polecane posty

Gość gość

Poznałam niedawno pewnego chłopaka. Bardzo mi się podoba, chciałabym się do niego zbliżyć, ale problem w tym, że on jest wyraźnie zauroczony moją przyjaciółką. Ciągle szuka z nią kontaktu i mam wrażenie, że wykorzystuje w tym celu również mnie. Nie wiem, co mam z tym zrobić. Czy sobie odpuścić i pozostać kolegami, czy też spróbować walczyć?

Gość gość
wypytuje o nia ciebie? haha a ty nie jestes obrazona?

Gość gość
Jest mi przykro, ale nie okazuję tego. On jeszcze nie wie o moim uczuciu do niego. Wie o tym za to kumpela, która powiedziała, że ani trochę nie jest nim zainteresowana i ma dość jego starań.

Gość gość
no wlasnie, gdyby facet wypytywal mi sie o kolezanke to bym sie do niego wiecej nie odezwala lol. ty pewnie sama schodzisz na jej temat, zeby tylko z toba gadal :D

Gość gość
Właśnie, że nie schodzę. Staram się zbaczać z tego tematu, ale nie zawsze się to udaje. Miałam ochotę przestać się z nim spotykać, ale strasznie mi się podoba i nie mogę przestać o nim myśleć. Zastanawiam się więc, czy mam szansę ją jakoś przyćmić?

Gość gość
Jak myślicie?

Gość gość
masz niskie poczucie wlasnej wartosci, oni i tak beda razem jak ona zmieni zdanie a ty?

Gość gość
Ale ona go nie chce, co więcej, irytuje ją, bo jest zwyczajnie natrętny i wyobraża sobie Bóg wie co.

Gość gość
Nie chcę za nim latać, na razie trzymam dystans i udaję, że jest dla mnie tylko kumplem, ale gdzieś tam w głębi duszy chciałabym być dla niego kimś więcej niż tylko koleżanką. Ona nie chce mieć faceta, uważa związki za bezsens, a ja cóż... jestem spragniona miłości i zainteresowania mężczyzny.

Gość gość
on ciebie tez nie chce, wiec c***j nisko sie cenisz

Gość gość
To lepiej sobie odpuścić, tak?