Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

Meble do kuchni

Polecane posty

Go艣膰 arialka
A ja tam wystarczy jak zajd臋 do agaty i zerkn臋 na ich inspiracje i juz wiem jak urz膮dz臋 dane pomieszczenie. Oni maja taki gust i wyczucie 偶e ka偶demu si臋 na pewno spodoba

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja mam w kuchni bia艂e szafki, zamawia艂am na topeshop.pl. S膮 bardzo 艂adne i 艣wietnie wykonane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiejka33
My kupowali艣my meble do kuchni w agacie , co prawda systemowe ale nawet super nam ta kuchnia wysz艂a. Zabudowali艣my nimi pomieszczeni dok艂adnie tak jakby to by艂y meble na wymiar

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zainwestowa艂em w fajne meble jadalniane z decorindia.pl i musz臋 powiedziec, 偶e przeros艂y moje oczekiwania! Solidna jako艣膰 i szczypta orientu przy posi艂kach ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak meble do kuchni to tylko z Respol D膮browa, wg mnie jedna z lepszych firm w Polsce, jak i nie w Europie s艂uchaj膮 klient贸w, wszystko jest dostosowane pod ich k膮t

Udost臋pnij ten post

Ja ostatnio zacze艂am urz膮dza膰 kuchnie od nowa i powiem Wam ze znalazlam swietne rozwiazanie ktore nie znajdziecie w zadnych Agatach Bodziach i innych, pomyslalam ze bardzo praktycznym rozwiazaniem bedzie zast膮pienie zwyklych paneli na szklane i powiem Wam ze genialny pomysl to byl! Latwiej sie to czy艣ci, mniej sie ogolnie brudzi i wyglada estetyczniej, jak nie wiecie o co dokladnie mi chodzi to podrzucam linka pogl膮dowo http://prolinea.eu/oferta/ekrany-panele-szklane naprawde swietne rozwiazanie wiec jak urzadzanie tez kuchnie to polecam sie wg艂臋bi膰 w ten temat :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mog臋 poleci膰 Schroder Kuchen. Maj膮 bardzo fajne i solidne meble.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣l臋, 偶e najlepiej dopasujesz meble wybieraj膮c ofert臋 na zam贸wienie. Meble na zam贸wienie to przede wszystkim ogromna wygoda, bo nie musisz si臋 martwi膰, 偶e zestaw, kt贸ry akurat przypad艂 Ci do gustu nie b臋dzie pasowa艂. Sama urz膮dzi艂am kuchni臋 korzystaj膮c z tego rozwi膮zania mebli na zam贸wienie. Wszystko zrobione w trymiga u http://gammameble.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zobacz sobie Studio Mebli Kuchennych "ROKA69" oni maja super ofert臋 i my艣l臋, 偶e ma艂a kuchnia to nie b臋dzie dla nich wyzwanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja uwa偶am, 偶e w kuchni sprawdz膮 si臋 tylko meble na wymiar. Dlatego moj膮 kuchni膮 zaj臋艂a si臋 firma www.kuchniepinio.pl z Tych. Zaprojektowali i wykonali meble dopasowane do moich potrzeb

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bardzo fajne meble maj膮 w firmie Lamix, robi膮 na zam贸wienie do ka偶dych wn臋trz, solidne i nowoczesne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiktoria N
Zgadzam si臋, 偶e robione na wymiar s膮 najlepszym rozwi膮zaniem, moje z ca艂膮 pewno艣ci膮 postoj膮 jeszcze d艂ugo. Problem mam jedynie z naszym niestety ale zu偶ytym ju偶 sto艂em i krzes艂ami, kt贸re wymagaj膮 wymiany. Wst臋pne rozeznanie ju偶 poczyni艂am i tak prawd臋 m贸wi膮c spodoba艂 mi sie taki zestaw http://olamebluje.pl/stol-4-krzesla/287-rmz104-nowoczesny-zestaw-stol-krzesla-do-jadalni.html bardzo mi si臋 podoba, stylistycznie i kolorem b臋dzie mi 艣wietnie pasowa艂. Chyba jedna sie na niego zdecyduj臋, jednak co drewno, to drewno.

Udost臋pnij ten post

Zdecydowanie najlepiej w kuchni mie膰 meble na wymiar. Ostatnio znajomy wymienia艂 meble w kuchni i zdecydowa艂 si臋 na kupienie samych p艂yt/desek (oklejonych) i sam p贸藕niej wszystko posk艂ada艂. Powiem 偶e ca艂kiem nie藕le mu to wysz艂o :) wiadomo, sporo czasu i w艂asnej pracy, ale te偶 du偶o taniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam zamiar kupi膰 moje meble w ikei, znalaz艂am bardzo fajne zestawy, a na jako艣膰 raczej narzeka膰 nie b臋d臋 bo mam szaf臋 ju偶 kilka lat i jest okay ;) W艂asnie remontuje moj膮 kuchnie i wymieniam w niej wszystko, ostatnio moja kole偶anka podes艂a艂a mi artyku艂 o urz膮dzaniu kuchni, mo偶e komu艣 si臋 jeszcze przyda: http://blog.technikan.pl/meble-agd-kuchni/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawe meble kuchenne mo偶esz znale藕膰 te偶 na www.meblesosnowe.eu. Mam od nich meble do kuchni, sypialni i salonu. Wszystkie odznaczaj膮 si臋 dok艂adnym wykonaniem i solidno艣ci膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja ostatnio urz膮dza艂am jadalni臋, kupi艂am krzes艂a i pi臋kny st贸艂 robiony na wymiar w http://stolarnia-przybylski.pl . Bardzo dobra firma, polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zwoje znalaz艂am dopiero w tym miejscu www.krakow-meble.pl i rozumiem w czym tkwi problem, bo sama mia艂am nie ma艂e trudno艣ci 偶eby znale藕膰 co艣 pasuj膮cego a jednocze艣nie funkcjonalnego. Wsz臋dzie to samo. Polecam ten sklep, maj膮 du偶y wyb贸r, a przy tym s膮 naprawd臋 dobrej jako艣ci. Ceny nie s膮 jako艣 wyg贸rowane, spokojnie za tak膮 jako艣膰 mog艂a bym da膰 nawet wi臋cej bo mebelki mam ju偶 od do艣膰 dawna, nie s膮 jako艣 nadzwyczajnie oszcz臋dzane a mimo tego wygl膮daj膮 nadal 艣wietnie, jak nowe. Polecam

Udost臋pnij ten post

Ja zam贸wi艂am meble na wymiar. My艣l臋, 偶e to by艂o najlepsze rozwi膮zanie.

Udost臋pnij ten post

Meble do kuchni s膮 coraz 艂adniejsze, pami臋tam jak moi rodzice kiedy艣 kupili najzwyklejsze w 偶yciu meble do kuchni to okaza艂y si臋 dawniej luksusem :) dzisiaj mo偶na wybra膰 r贸偶ne kolory i wzory i oczywi艣cie coraz mnie jest tak, 偶e kto艣 komu艣 odsprzedaje meble hehe :) http://homlando.com/meble-domowe/kuchnia2.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My wybieramy meble kuchenne z http://meblowanie.com.pl - najbardziej mi odpowiada oferta firmy Qchnie.pl w艂a艣nie. Czyta艂am zreszt膮 opinie i klienci s膮 bardzo zadowoleni z wykonania i jako艣ci mebli. A meble na wymiar to najlepszy mo偶liwy wyb贸r moim zdaniem - s膮 w 100% dopasowane do potrzeb i preferencji przysz艂ych u偶ytkownik贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naro偶nik mnie kusi ze strony www.mebel-partner.pl Naprawd臋 robi wra偶enie. Ze sklepem mam takie do艣wiadczenia, 偶e par臋 tygodni temu zamawia艂em tutaj hokery do kuchni i teraz chc臋 co艣 wi臋kszego st膮d wzi膮膰. Podobaj膮 mi si臋 ich meble ze wzgl臋du na dobry stosunek estetyki do funkcjonalno艣ci. Nie ma przerostu formy nad tre艣ci膮, czyli sytuacji, 偶e meble lepiej wygl膮daj膮, ni偶 faktycznie dzia艂aj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ola773
Mam w艂a艣nie meble z firmy Schroder Kuchen od kilku lat i bardzo jeste艣my zadowoleni z m臋偶em z naszego wyboru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mika JP
Ale w kuchni to nie tylko meble si臋 licz膮 ale i r贸偶ne niezb臋dne akcesoria. Z ch臋ci膮 polecam wam sklep kuchnianawidelcu.pl gdzie od dawna kupuj臋 du偶o taniej ni偶 w tych marketach, a i musz臋 dodac, 偶e s膮 to bardzo dobre marki. M贸j ostatni nabytek od nich to o 200z艂 ta艅szy taki komplet http://www.kuchnianawidelcu.pl/product-pol-2918-Komplet-garnkow-z-szklanymi-pokrywkami-stal-nierdzewna-18-10-10-elementow-TESCOMA-VISION.html z kt贸rego bardzo jestem zadowolona, a i zdoby艂am kolejne punkty do programu lojalno艣ciowego.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰