Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

upadek ze schodow 21tc

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mamy wlasnie dosc niedawno zaliczylam.schody spadlam z jakis 7 schodow upadlam na tylek i zjechalam. . Boli mnie reka .,noga i brzuch nie mam krwawienia ani nic maly sie triszke poruszyl i nic zjadlam czekolady i nic czy jak nie mam plamien to jechac do szppitala moglo sie cos stac? Zlego mojemu dziecku mialyscie podobnie moze odpiszcie

Gość gość
Jedz na izbe, zrobia usg bedziesz spokojniejsza

Gość gość
Jedź do lekarza. Upadek w ciąży może być groźny, moja koleżanka w 22 tygodniu pośliznęła się w supermarkecie i upadła, ochrona wezwała pogotowie, zatrzymali ją na obserwacji 5 dni ale na szczęście z dzieckiem nic się nie stało.

Gość gość
dlaczego od razu nie poszłaś do szpitala tylko po kilku dniach zaczynasz się zastanawiać?

Gość gość
Po jakich kilku dniach ja spadlam dzis

Gość gość
Jedz , upadek moze spowodować odklejenie łozyska a to bardzo powazna sprawa.

Gość gość
Ok ale nie mam zadnego plamienia ani nie spadlamna brzuszek dzidzius kopie . I tak jechac brzuch mnie nie przestal bolec

Gość gość
Jedź do szpitala niech sprawdzą czy wszystko ok

Gość gość
przewróciłam się na śliskim chodniku w 15 tc. dla własnego spokoju od razu pojechałam do szpitala i tam zrobili mi badanie. wszystko jest w porządku. Ja wolałam jechać i się upewnić, dla własnego komfortu psychicznego...

Gość gość
Bylam jest wszystko ok , a wymyslicie ze kazdy ma auto pod reka nie mialam.czym od razu jechac ,. A jakbym pamila czy bardzo bolal by mnie brzuch to bym po karetke zadzwonila i juz

Gość gość
Ja w 20 tygodniu spadłam z dwóch czy trzech schodów. Dzwoniłam do mojej przychodni. Powiedzieli, że mam obserwować ruchy dziecka i wziąć no-spę. Nie spadłam na brzuch tylko na tyłek i plecy, a upadek zamortyzowałam opierając się na ręku.