Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o prezentach wlasnorecznie przygotowanych?

Polecane posty

Gość gość

Przygotowujemy z dziecmi dla dziadkow paczuszki z wlasnorecznie zrobionymi przez dzieci( z moja pomoca oczywiscie) roznymi pierniczkami, ozdobami na choinke itp- kilka rzeczy. Co myslicie?

Gość gość
Myślę, że dla dziadków to będzie miły prezent. Starsi ludzie doceniają to ile serca i pracy ktoś włożył :)

Gość gość
Koszmarki, wypada się z tego cieszyć a kompletnie nie wiadomo co z tym zrobić a pozbycie się wykluczone. Najgorzej jak wychodzi takie coś szkaradnie, do niczego nie pasuje, zbiera kurz i z roku na rok przybywa. Wtedy już trzeba przystopować zapędy takich "artystów". Na dodatek widać w tym nie tyle myśl o osobie bliskiej, co by ją ucieszyło, co by się jej przydało ale najgorszy egocentryzm sprowadzający się do stwierdzenia "wiemy że to MY jesteśmy sensem waszego życia, że nic was tak nie uszczęśliwia jak koncentrowanie się na nas, to proszę, czujcie się wniebowzięci bo dostajecie nasze zdjęcia czy wygniecione przez nas w czymś nieokreślonym "ozdoby"". Tyle, obiektywnie, bo nie dostaję (tylko od dziecka, ale mam nadzieję że to etap przejściowy) i nie daję czegoś takiego, na temat moich skojarzeń.

Gość gość
Zgadzam się z koszmarkami. Chyba że są to prezenty kulinarne to super. Pierniczki, babeczki, konfitura z dzikiej róży, oliwa np z papryką w ładnej butelce, domowa nalewka w karafce. Takie lubię dostawać . Oj lubię bardzo.