Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydka piękność

Polecane posty

Gość gość
Skąd wiesz że nie daje satysfakcji? Ja zbyt wielkiego nie mam i jak dotąd żadna z moich partnerek nie narzekała, samym penisem zbyt wiele facet nie zdziała jeśli nie potrafi korzystać z rąk, ust, języka i jeśli między ludźmi nie ma chemii. Gdy chemia jest, to wygląd schodzi na dalszy plan, chyba że ktoś jest na tyle pusty, ze leci na sam wygląd.

Gość gość
Skąd wiem? np. z tego forum, może twój jest średni

Gość gość
Jeśli to forum jest dla ciebie wyznacznikiem życia, to współczuję :P Przecież 99% ludzi stąd to psychopaci, idioci i debile. Gdyby się sugerować tym co wypisują, to każdy tutaj jest doskonały, piękny, bogaty i szczęśliwy. To forum przedstawia tylko jedną prawdę, ludzie są coraz głupsi i coraz bardziej próżni.

Gość gość
jednak coś w tym jest, nie każdy jest psychopatą kto wpisze jakiś wpis na kafe

Gość gość
mój mąż wyhodował brzuch a i tak mnie podnieca. Ja mam cellulit i też on nic z tegosobie nie robi. Jak jest miłość to dziury po ospie wyglądają jak dołeczki w policzkach

Gość gość
Gościu, pewnie jesteś trochę starsza ode mnie, dałam się nabrać że jest coś takiego jak miłość, własnie okazuje się że we współczesnym świecie jej nie ma, ale jednak każdy chciałby kogoś mieć, kogoś kto też się podoba, skoro już nie ma mowy o kochaniu, a nie z braku laku :( Naprawdę czasy są takie, że miłości nie ma, jest tylko seks i dopasowanie charakteru, faceci którzy chcieli się ze mną umawiać dawali mi do zrozumienia, czasem wprost, że to w niczym nie przeszkadza, to że oni mi się nie podobają. Ich to nie obchodzi, a z kolei z moimi wadami chyba już nie mogę znaleźć kogoś kto będzie dla mnie pociągający

Gość gość
no jak tak masz to tragedia faceci chca ladnych

Gość gość
chodzi o to że dzisiaj "miłość" kupuje się na targu. Kobiety są towarami ocenianymi za wygląd oraz ich funkcjonalność, lub możemy też odwrócić sytuację, że walutą jest uroda i za tą urodę kupujesz sobie miłość. Jak cię nie stać zostają tylko ochłapy, to czego się nie chce, tłumacząc z polskiego na nasze - będę musiała się zadowolić kimś do kogo nic nie będę czuła, pal licho miłość, ale nawet pożądania i wszystko przez to że jakieś blizny zjebały mi życie + do tego brak cycków. To tak wygląda jakby jakiś demon czuwał aby nie ułożyło mi się w życiu :( uderzył to co u kobiety najważniejsze, niby ładna, a ani dekoltu ani sukienki czy nawwet krótszych spodenek w lecie, więc niby ładna a tak naprawdę brzydka :(

Gość gość
gość 20:36 żebyś wiedziała że mam p********e w życiu :( los ze mnie zadrwił, mogłam byc łaDNA a tak tylko udaję, w ciuchach

Gość gość
albo powiem inaczej, mam niepraktyczną urodę, w takim sensie, że stoję za szybą jak lalka, nie można mnie dotknąć, bo jak się rozbiorę to facet w ogóle pożałuje że mnie poznał. Już tak raz miałam, powiedziałam co mam i chciał się mnie pozbyć. Więc żeby się nie rozczarować wybieram tę opcję bycia niedostępną, gram udaję pilnuję się, a nawet unikam spotkań towarzyskich, odizolowałam się od ludzi. Nie pokażę mojego hu/jo/stwa nikomu. Mam nadzieję że szybko umrę

Gość gość
istnieja operacje

Gość gość
tak to prawie kazda ma :D zmyj z nich makijaz, zdejmij push up lub wyjmij silikon i jest jak jest... najbrzydsze maszkary maja facetow, wiec skoro mowisz, ze masz ladna buzke tez bedziesz kogos miec

Gość gość
nie powiedziałabym że wszystkie są takie brzydkie, chodzi o cialo. A operację bym zrobiła już dawno, pewnie zaraz po lo wyjechałabym za granicę żeby na ten cel zarobić, ale już wtedy miałam ten problem nr 2. Nie nadawałam już się. Zniszczyło mnie to psychicznie i długo trwała użerka aby polepszyć ich stan. Właściwie teraz jestem osobą chorą psychicznie, przez to co mi się stało. Masz rację operację można zrobić, jeśli to jedyny defekt. Ja mam to drugie po chorobie, tak jak po trądziku, już mowiłam.

Gość gość
smaruj blizny olejem kokosowym(tylko nierafinowany).zreszta poczytaj sobie o nim.oczywiscie nie spodziewaj sie od razu bog wie jakich wynikow bo do tego potrzeba troche czasu,samozaparcia i systematycznosci.

Gość Kinga

U mnie na pozbycie się rozstępów bardzo mi pomógł zabieg endermologii. Super działa i fajnie przy tym modeluje sylwetkę. Polecam , Ja robiłam w klinice Galena w Bielsko Białej https://klinikagalena.pl/ i bardzo jestem zadowlona , ze do nich trafiłam