Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie prezenty kupiliście waszym dzieciom?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej

Gość gość
łańcuch i metalowy pręt

Gość gość
Mam corke 5 lat, kupilam pluszowa poduszke co sie sklada wtedy mozna zrobic z niej maskotke, ksiazki bardzo sztywne okladki nauka pisania literki , cyferki, dolaczona gabka kolorowa kreda, torebka litles pet shop, ubrania, figurki litles pet shop, kubek , talerzyk czerwony z gwiazda z porcelany, ramka na zdjecie w ksztalcie serca, aniolek w serduszku mozna powiesic np nad lozkiem, piornik z wyposarzeniem, ksiazeczke malowanke z naklejkami, branzoletki, kuzynce kupilam tishert, pizame , notes dlugopisem,piornik, wszystko z justinem bieberem, ramke na zdjecie, taka jak corce, taki sam kubekz talerzykiem, taki sam aniolek, branzoletki, takie pudelko serce trzeba samemu ozdobic, cekinami, koralikami+do zrobienia branzoletki

Gość gość
ja kupiłam zegarek forucci :) na ewatch.com.pl dorwałam promocję i jak kupowałam dla siebie to akurat dostałam taki dziecięcy ;) i do tego pełno słodyczy :)

Gość gość
autorko kup ej jeszcze słownik orto, żeby takich byków jak ty nie robiła

Gość brawiaaa
Ja mam niemowlaka i kupilam mu z mężem kombinezon zimowy ( już drugi bo z pierwszego po 1.5 mca wyrósł :/), grająca interaktywna zabke, piramide z kolek materiałowych do układania i 3 książeczki odoowiednie do wieku :p

Gość renata86
7-latce lalke monster high

Gość no to napiszę
Ja mam pięciolatka. Kupiliśmy mu magic jinn dumel zgadujacego przedmioty ( w tamtym roku dostał zgadujacego zwierzęta) i dużą postać grimlocka z transformers. W sumie 300 zł. Myśmy tez kupowali prezenty za moich rodziców i teściów, bo oni pojęcia nie mają, z czego się ucieszy. Tak więc od nich dostanie wszystko z trash pack, smieciarka, szambiarka, zamiatarke i zestawy smieciakow bo to lubi i jego koledzy się tym bawią w Przedszkolu. A za trzy tygodnie ma urodziny... Wtedy dostanie ten zegarek kidizoom czy jakoś tak i mały tablet, abo te zdjęcia zgrać. A od reszty rodziny nie wiem.

Gość gość
Pięciolatce klocki lego i grę edukacyjną elektroniczną.

Gość gość
znowu te reklamy, spadać

To zależy od okazji. Na urodziny to przeważnie jakieś zabawki lub jakieś wspólne wypady w ulubione miejsce. Jak jest mniejsza okazja to jakiś gadżet. Ostatnio była to naklejka na samochód z wizerunkiem dziewczynki. Bardzo fajne znajdziecie na alerodzinka.pl Razem z córką nakleiłyśmy nagrodę i było duuuuużo uśmiechu przy tym. Polecam!