Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkulka

romans z policjantem

Polecane posty

Gość gośćkulka

zna ktoś jakieś książki, w których główny wątek opiera się na romansie/związku z policjantem?

Gość gość
na stronie romansoholiczki.PL jest spis romansów wg motywów

Gość gośćkulka
dzięki będę szukac ;-)

Gość gość
POLICJA I WYMIAR SPRAWIEDLIWOŚCI oraz inne służby mundurowe historyczne: koniec XVIII w. - początek XX w. - Tajemniczy dżentelmen - Liz Carlyle (1826 r.) policjant - Gorący Rubin – Ruth Langan (XIXw., Ameryka Pn.) szeryf - Podejrzenia - Candice Proctor (XIX w.), szef żandarmerii współczesność: - Beztroski książę - Nora Roberts, policjantka - Bezwstydna cnota - Nora Roberts, policjant - Bogowie zła - Nora Roberts, policjant - Cel - Catherine Coulter, sędzia - Cienie sławy - Catherine Coulter, szef policji - Maleństwo - Sharon Sala, oficer śledczy przy sądzie - Morderca bierze wszystko - Erica Spindler, policjant i była policjantka - Mr Perfect - Linda Howard, policjant - Pierwsze wrażenie - Margot Dalton HQ, policjant - Pokochaj swojego szeryfa - Jennifer Greene HQ, szeryf - Polowanie na sobowtóra - Linda Howard, policjant - Portret zabójcy - Heather Graham, policjant (detektyw) i studentka Akademii Policyjnej - Róże i deszcz - Karen Young HQ, policjant - Ryzykowna piękność - Linda Howard, policjant - Siła przyciągania - Peggy Moreland, oboje z policji - Szczęśliwa gwiazda - Diana Palmer, strażnik Teksasu, wcześniej policjant i agent FBI - Szepty w świetle księżyca - Judith McNaught, policjantka - Szkarłatne piętno - Mary J. Rose HQ, policjant - Śmiertelny grzech - Annie Solomon, szeryf - Święte grzechy - Nora Roberts, policjant - W samo południe - Nora Roberts, policyjna negocjatorka - Zabójcze zauroczenie - Linda Howard, policjant - Zakazany owoc - Erica Spindler, policjant - Zabij dla mnie - Karen Rose ona zastępca prokuratora okręgowego, on agent specjalny - Zaufaj mi - Brenda Novak, policjant - Zorza polarna - Nora Roberts, szeryf - Życie na sprzedaż - Nora Roberts, policjant fantastyka i futurystyka: - cykl In Death - J.D. Robb, policjantka

Gość gość
Już ci znalazłam i wkleiłam :-)

Gość gość
Dziękuję bardzo! Trzeba coś czytac w te święta ;-) Pozdrawiam

Gość gość
Pewnie, że tak :-) również pozdrawiam

Gość gość
A co chcesz byc p******a przez policjanta, czy mocno przerznieta, oni maja duze paly