Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

styczny

mój pomysł, oceń go, pomóż dopracować

Polecane posty

pomysł: przez porównanie subiektywnych ocen wiadomości określa się podobieństwo życiowych poglądów, im więcej takich samych ocen dwóch użytkowników tym bardziej zbliżone ich poglądy, a tym samym wyznawane wartości - w ten sposób można łatwo określić czy z daną osobą znajdziemy "wspólny język", to już duży krok od poznania kogoś kto może być dobrym znajomym, przyjacielem, a nawet kimś więcej. Chciałbym poznać opinię na temat pomysłu (w szczególności kobiet - czy wybierając partnera patrzycie na to czy wasze poglądy się pokrywają) Proszę was jeszcze o opinie samego serwisu - czy podoba się wam pod względem wizualnym i łatwości obsługi.

Gość gość
zazwyczaj skala ocen jest ograniczona a człowiek nie ocenia czegoś jedynie w ramach skali - zawsze jest jakieś "ale" czasami to ale to właśnie qlue indywidualnego spojrzenia - myślę, że nie uchwycisz tego

wiem, wiem: dwóch polaków trzy opinie idea nie ma za zadanie przeprowadzania totalnych "testów" podobieństwa, ale ma za zadanie "odsianie ziarn od plew". Oczywiście, że są różne "ale" - to od twojego intelektu zależy czy jednak to co się dzieje ocenisz pozytywnie, negatywnie, a może jest ci to obojętne? Jakby ktoś tego nie ocenił jest mu bliżej do osób, które oceniły tak samo, niż do tych, którzy ocenili zupełnie inaczej. Docieranie prawdziwych powodów takiej samej oceny pozostawiam zainteresowanym osobom: komentarze, mini-blog...