Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obraz typowej kafeterianki

Polecane posty

Gość gość
rozumiem że dobierałaś zdjęcie na podstawie siebie :P

Gość gość
ha ha ha peklam ze smiechu 💤

Gość gość
Śmiej się, ja muszę jeść poniżej 600kcal dziennie żeby nie przytyć. I oczywiście że geny mają wpływ, gdyby nie miały to nie istnieliby ludzie którzy codziennie chodzą do kfc a wyglądają jak moja ręka. Znam takich mnóstwo. Po za tym w pracy/szkole/galerach handlowych widziałam to zawsze czarno na białym, grubi zazwyczaj pili wodę a chudzi wp*****lali gigantyczne posiłki. Teraz nazwij mnie grubasem(którym nie jestem) śmieciu bez zrozumienia i daj jakiś chamski obrazek, w końcu tylko na to cię stać.

Gość gość
to do autora skierowane jakby co.

Gość gość
Teraz nazwij mnie grubasem(którym nie jestem) śmieciu bez zrozumienia i daj jakiś chamski obrazek, w końcu tylko na to cię stać. M M M Śmiać się nie umiesz? :D

Gość gość
Z czego tu sie smac, otylosc to choroba, ona powinna sie leczyc, pewnie depresja, wiec sie objada, zal mi takich ludzi, ale sie nie smieje, bo niewiadomo co komu w zyciu moze sie przytrafic

Gość gość
pewnie depresja, wiec sie objada, zal mi takich ludzi, ale sie nie smieje, bo niewiadomo co komu w zyciu moze sie przytrafic x X X Czasami skrzydełko, czasami udko :D

Gość gość
Za to ty autorze wątku jestes nieudacznikiem, któy przesiaduje na kobiecym forum i musi sie wysmiewac z innych, by zapomnieć o swoich wadach, żałosne jest bycie takim i też nie mam dla ciebie litości!

Gość gość
gość dziś Za to ty autorze wątku jestes nieudacznikiem, któy przesiaduje na kobiecym forum i musi sie wysmiewac z innych, by zapomnieć o swoich wadach, żałosne jest bycie takim i też nie mam dla ciebie litości! X X X Dziękuję :D :D :D 👄 🌼

Gość gość
23:03 nie umiem! Nie jest dla mnie do zrozumienia i przyjęcia, że człowiek jest tak dyskryminowany tylko przez wygląd. Miałam kiedyś koleżankę, która była przy kości(gruba, ale nie do przesady) i ludzie zrobili z jej życia piekło. A ja widziałam co ona jadła, tyle co kot napłakał. Ja też tyle jem, i wyglądam...normalnie, ale szczupła nigdy nie byłam. Wiem, co muszę robić żeby utrzymać tą "normalność", wiesz, jakie to uczucie? Widząc świąteczny nastrój w sklepach? Nie będę się śmiała z czyjejś choroby, czy po po prostu nieszczęścia w życiu.

Gość gość
Yeep! :)

Gość gość
Wypisz, wymaluj Kamila spod rzeszowskiej wsi :D

Gość gość
fajny klimat autorze, Świąteczny jak siema... śmianie się z kogoś z powodu jego wyglądu jest mocno żałosne. i nie ma znaczenia, czy wygląd ten spowodowany jest wpie/rdalaniem bez opamiętania, genami czy czymś innym. wytykanie tego innym jest wyrazem tępoty

Gość gość
wszystko wina genow i grubych kosci moj prod i ciaza idealny karmienie piersia tylko w wchodzi w gre reszta na odstrzal moje dziecko takie idealne reszta ciemniaki mam tyle kasy,ze spie na pieniadzach moj facet taki idealny tesciowa taka suka biedronka dla biedy ja kupuje w normalnym sklepie ludzie nie maja zycia ciagle tylko kafe a sama siedzi caly czas

Gość gość
typowa bogata Amerykanka

Gość gość
Rozumiem, ze nabijanie się ze wzrostu faceta przez kobiety jest najbardziej oki, ale gdy facet nabija się z nadwagi przeciwnej plci juz jws BE. Cóż za hipokryzja :O