Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agatae17

Przyjaciel od seksu

Polecane posty

Jakiś czas temu zakończyłam swój związek, z partnerem, z którym byłam ponad 1,5 roku. Od tamtej chwili jestem sama. Zero seksu. Zero facetów. Ale pewnego dnia zostałam zmuszona do poproszenia o pomoc przy naprawie komputera znajomego, samotnego Informatyka, który od kilku miesięcy mieszka w tym samym bloku co ja. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że od tamtego dnia zaczęliśmy ze sobą pisać/rozmawiać. Tak po prostu. I on kilka dni temu zapytał się mnie czy chciałabym z nim uprawiać regularnie seks. Początkowo nie wiedziałam co mu mam powiedzieć, ale stwierdziłam, że skoro jestem sama, to mogę sobie pozwolić na taki eksperyment. Do zbliżenia jeszcze nie doszło, ale jak tak teraz myślę o swojej decyzji, to mam mieszana uczucia. Dodam, że żadne z nas nie chce się pakować w stały związek. Czy ktoś z Was był/jest może w takim układzie? Co o tym sądzicie?

Gość gość
ja myśle że wkrótce będzie nowa dyscyplina olimpijska seks sportowy

agatae17-Są ludzie co się rodzą debilami i są ludzie co się rodzą szmatami, nic nie poradzisz na to, że urodziałaś się szmatą, powinaś się puszczać, bo w końcu jesteś szmatą, zwykłem workiem na sperme, po to natura cię wydała na świat, aby faceci mieli gdzieś swoje nasienie oddawać, pogódź się z swoim przeznaczeniem w tym świecie.