Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rogacz z wyboru

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich Postanowilem dac mojej kochanej zonce wolna reke jesli chodzi o kochanka. Wiem, ze nie potrafie jej dogodzic i chyba juz sie z tym pogodzilem. Jesli mnie zawsze jest tak fajnie podczas seksu z nia, ze mam orgazm to dlaczego ona tez nie moze tak samo fajnie tego przezywac. Nie chodzi mi tutaj o taki klasyczny cuckold ale o pozwolenie na kochanka za moja wiedza i zgoda. Wiem, ze to dziwne wyda sie wielu osobom. Jest to jeszcze jeden moj dowod milosci do niej. Co Panie sadzicie o takim podejsciu do sprawy? Serdecznie pozdrawiam - Facet zapewne niedlugo z rogami :-)

Gość gość
jak juz bedziesz mial problem w zmieszczeniu sie w kazde drzwi polecam firme - polerowanie i przycinanie poroza... miesci sie gdziesz na nowym swiecie :classic_cool:

Gość gość
Ostatnio bylem z zona u lekarza gdzie on ja badal. Gdy kazal jej sie rozebrac podniecilem sie... Powiedzialem jej o tym... Wiem odpowiedziala :-) Chcialbym ja zobaczyc jak mnie zdradza i innym facetem. Prosze o sugestie i opisy wlasnych doswiadczen. Dziekuje – facet chetny byc rogaczem!

Gość gość
Bardzo prosze o wypowiedzi PAN w tej sprawie. Czy macie takich grzecznych malzonkow, ktorzy oficjalnie prosza was o zdrade z innym facetem?

Gość gość
Ja mam zwyklego faceta. Ktorego podnieca jak spuszcza sie we mnie a nie robi to inny. Jak Ty lubisz ubijac smietane to Twoja sprawa. To moze zaproponuj jej prostytucje od razu?2w1. Ona bedzie Cie zdradzala na prawo i lewo a jeszcze na tym zarobicie niemalo:) a i nie zapomnij jej pocalowac po lodziku z innym :)

Gość gość
a potem ona zalozy tu temat "bo facet zaproponowal zebym go zdradzila a teraz jest obrazony bo widzial jak cudownie mi bylo z innym" haha.

Gość gość
Pragne aby miala kochanka. Nawet jesli ja bede mial byc przy tym i tylko pozwola mi sie patrzec na to to bedzie to przemile - takie swietne tortury... :-)

Gość gość
a ktorej zonce? stopka: miedzy nami nic nie bylo kilka nocy troche wina

Gość gość
Absolutnie nie chce z zony robic prostytutki. Czy naprawde to tak zle z mojej strony, ze pozwalam jej na faceta na boku ktory potrafi ja doprowadzic do orgazmu? Ja nie potrafie i juz sie z tym chyba pogodzilem. Chce aby jej tez bylo dobrze. Czy to zle?

Gość gość
Lecz się. ;)

Gość gość
Nie, to wcale nie zle ale sam tez masz wolna rękę?? Bo jeśli nie to wysoce altruistyczne z Twojej strony i dziwne ze sie tak poswiecasz

Gość gość
Nie, nie mam wolnej reki i nie chce wcale jej miec. Wiem, ze to wielkie poswiecenie. Doskonale zdaje sobie z tego sprawe. Tak juz chce aby jej TEZ bylo dobrze. Wiem, ze kiedys postukalbym sie w glowe gdyby ktos mi takie rzeczy opowiadal. Podnieca mnie to, ze potrafie przynajmniej w ten sposob dac tej erotyczna przyjemnosc. Czy zle robie?

Gość gość
up