Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rogacz z milosci do zony...

Polecane posty

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość Femdom
Dnia 9.01.2015 o 21:57, Gość gość napisał:

chcebycrogaczem@wp.pl Ja nawet nie zdawałem sobie sprawy z tego jak ie to może być podniecające. Dopóki moja żona po raz pierwszy po 20latach małżeństwa wróciła do domu nad ranem, wyglądała na porządnie zmieloną ale nic nie mówiła tylko się uśmiechała z zadowoleniem. Włosy w nieładzie, podarte rajstopy rozmazany makijaż. Zacząłem się domyślać że była z facetem. Usiadła na brzegu łóżka i powiedziała żebym stanął przed nią. Od razu dorwała się do mojego pena. Była napalona jak nigdy dotąd. Chciałem sprawdzić czy jest po sexie więc włożyłem jej w cipulkę jak najgłębiej po czym wyjąłem i był cały w s*****e, sperma wyciekała z niej obficie. Byłem tak zszokowany żę przestałem cokolwiek kontrolować. Podnieciło mnie tak to że jest zerżnięta że wylizałem ją calutką i miałem przy tym trzy orgazmy. Po tym wydarzeniu namawiałem ją na trójkąt ale nie chciała więc sam zaprosiłem kolegę i zaaranżowałem sytuację. Planowałem klasyczny trójkąt na dwa baty. Ale żonka wkurzona na mnie za taką niespodeziankę pieprzyła się z kolegą a mnie odpychała aż w końcu kazała mi iść do kuchni. Oboje dopiero wtedy odkryliśmy że podnieca nas cuckold z dominacją żony. Kilka razy potem spotkaliśmy się z chłopakami i jest to naprawdę świetna zabawa. Tylko że ja myślałem o klasycznym bzykaniu żonki na dwa baty jednocześnie żeby miała podwójną rozkosz i by la dobrze zaspokojona. Nie miałem jeszcze pojęcia o cuckold. Ale żonka chcąc mnie ukarać za samowolę nie dała mi się dotknąć i kazała tylko patrzeć z daleka. Ten klimat bardzo podobał się i jej i mnie i wtedy dopiero dowiedzieliśmy się ćo to jest ultimate cuckold. Od tamtej pory a było to ok 1,5 roku temu, ubarwiamy sobie sex w ten sposób. Tak raz lub dwa razy na kwartał organizujemy sobie chłopaka i całą noc świetnie się wszyscy bawimy. Ciągle w klimacie ultimate czyli żonka dominuje a rogacz robi co mu każe. Teraz to mam taką nową fantazę żeby żonkę umówić na randkę z jakimś przystojniakiem lub dwoma beze mnie żeby nie czuła się skrępowana i fakt że robi to w tajemnicy bardziej by ją podniecił, jak prawdziwa zdrada. No i mnóstwo białego lukru na niej 😉

I ja juz kilka razy proponowalem żonie cuckold... Dalem wolna rękę może z innym lecz nie chce.... A ja marzę o takiej sytuacji gdy przy mnie ona i inny sie ostro zamawiają.