Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nosicie dobre markowe biustonosze,czy chiński badziew za 10 zł?

Polecane posty

Gość gość
moje cycki to nie jaja sadzone wiec pozwalam sobie na luksus rezygnacji z tej czesci garderoby :classic_cool: masz jeszcze jakies pytania dotyczace bielizny? :D

Gość gość
A markowe biustonosze to jakie dla ciebie??? Wiekszosc to chiński badziew :-)

Gość gość
np. intimissimi lub triumpf to są markowe, a ty o tym nie wiesz, więc pewnie nosisz te chińskie

Gość gość
Intimissimi i Triumph (tak się pisze poprawnie) to badziew. To tania chinszczyzna która dobrze sprzedaje się glownie w Polsce. Markowe firmy to Armani, Calvin Klein , Ralph Lauren

Gość gość
p*********e kocopoly jak malo kto. wypowiadacie sie na tematy, o ktorych pojecia nie macie. dobre biustonosze to ani triumph ani armani. to marki typu panache, freya, gossard, fauve czy nasze rodzime ewa michalak, ewa bien, comexim, dalia. to sa swietnie skrojone, dobrze trzymajace staniki, ktore nie krzywdza kobiecych piersi

Gość gość
Ja nie mam żadnych srani czy dupani tylko chodzę do gorseciarki która doskonale szyje biustonosze :P

Gość gość
ile placisz u gorseciarki? zastanawiam sie czy sie oplaca i czy takie biustonosze spelniaja swoje role, czy sa warte swej ceny

Gość gość
ha ha ha już widzę ,jak chodzi do gorseciarki, na pewno....

Gość gość
Ja mam kilka tanich nie koniecznie z bazaru,ale nie za drogich,ale jezeli chodzi o cycki staram sie miec dobrej jakosci i dobry stanik.Cwicze tez duzo biegam i na taki stanik tez wydalam troche duzo kasy,ale bega sie od razu lepiej.Majteczki juz moga byc tansze byle by wygladaly ladnie i byly wygodne,mam tez markowe ,ale stanik lubie miec dobrej jakosci

Gość gość
jeszcze co do jakosci bielizne pierze sie bardzo czesto wiec lepiej zainwestowac w cos lepszego ma sie na dluzej bardzo ladna rzecz taie z bazarku szybko sie niszcza,fiszbiny wypadaja itd

Gość gość
intimissimi ma ładną bieliznę, ale w.. 4 rozmiarach. Triumph tez ma fatalną rozmiarówkę i luźne obwody. Staniki ewy michalak tez niestety są słabe i do tego drogie, panache mialam kilka i też bez zachwytu. W ogóle uważam, że te staniki po 200 zl w górę, to takie "wydmuszki"- wcale nie są jakieś ekstra i jak uda mi się dostać swój rozmiar w sieciówce, to jestem tak samo zadowolona, a w zasadzie bardziej, bo mniej kasy poszło

Gość gość
ani markowe ani chińskie, są jeszcze polskie firmy szyjące całkiem dobrą bieliznę, jedną mam koło domu ;)

Gość gość
zdrowe , dobrej jakości to kosztują 300-400 zł.

Gość gość
Z bazaru kupowałam jak chodziłam do szkoły i z kasą było krucho. A teraz jak mogę sobie pozwolić to czemu by nie? Mam koło dwudziestu paru markowych, dobrej jakości biustonoszy, piorę po jednym założeniu a wytrzymać potrafią po 2, 3 lata.