Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zegarki są drogie...

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś zna jakieś miejsce gdzie można kupic dobry zegarek, który nie jest markowy? Mimo wsyzstko żeby był ładny

Gość gość
Najtaniej można znaleźć zegarki na allinside.pl. Na prawdę spory wybór w bardzo niskich cenach. Sama kupowałam tam nie raz i jestem zadowolona ;)

Gość gość
TAK, ALLINN prosto z chin!

Gość gość
Allegro.pl

Gość allinside
Zapraszam na allinside.pl Maja tam Państwo praktycznie wszystkie kategorie produktów. Od ubrań, obówia, bizuterii przez zegarki, kosmetyki, perfumy, sprzęt elektroniczny po AGD a nawet meble. Wszystkie produkty są dobrej jakości i kupia je Panstw w atrakcujnych cenach. Sklep jest tak skonstruowany aby był przejżysty i dawał gwarancję kupującemu. za przesyłke płaci się dopiero po potwierdzeniu ze wszystko jest takie jak byc powinno.

Gość Olamnola
Ja mam zegarek z allinside.pl i mimo że z chin to jakość jest bardzo dobra. Nie narzekam :) A cena bardzo niska.

Gość gość
No ja też byłabym za allinside. Mam stamtąd zegarek i faktycznie z chin, ale teraz prawie wszystko jest stamtąd. Mój sprawuje się dobrze, nie był drogi, a służy mi już od dawna i nie rysuje się, nic nie luzuje się przy pasku ;)

Gość gość
W*********j

Gość gość
Też bym się skłaniała do allinside, mój mąż ma od nich tableta i działa świetnie, a był bardzo tani

Gość gość
Kiedyś przypadkowo trafiłam na strony outletu www.poisonstore.com . Mają w ofercie super zegarki najbardziej znanych marek w całym świecie. Nie wytrzymałam i kupiłam sobie model od Emporio Armaniego. Dosłownie w przeciągu kilku dni oryginalny zegarek a nie podróbka był już w moich rękach. Jak ktoś szuka sprawdzonego adresu to polecam.