Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w szoku ze w PL taka bieda jest

Polecane posty

Gość gość

Przyjechalam na swieta bo akurat urlop dostalam i odwiedzilam znajoma po drodze tak na kawe wpadlam. Nie dość ze gnieżdżą się z rodzicami w jednym mieszkaniu ( 4 osoby w 2 pokojach) to najlepsze bylo ze w kiblu maja świąteczny papir ale bylo Malo tego papiru i zawolalam ja żeby mi dala swieza rolke to otwarla szafkę a tam pelno szarego najtańszego papiru bylo a tego lepszego tylko 3 rolki beka niezla myje ręce patrze a w kubku pasta taka nożyczkami przecieta aby cos jeszcze wydlubac haha jak to zobaczyłam to sie nieźle usmialam wyslalam mms znajomym ze zdjęciem to tez się smieli

Gość gość
A p**dnął ci ktoś w ten wszawy ryj wywłoko

Gość gość
Trzeba było tej koleżance też tego smsa wysłać. Na pewno też by się chętnie pośmiała....

Gość gość
To jak taka bogata jestes trzeba było cos sprezentowac koleżance .

Gość gość
Co za idiotka z ciebie, widac ze dopiero wyjechalas z Polski i sodowka ci do glowy uderzyla:O A tak dla twojej wiadomosci - szary papier jest najzdrowszy bo te biale kolorowe i pachnace sa naszpikowane chemia nie calkiem zdrowa dla tylka. A swiatecznego papieru wiecej jak 3 rolki jej nie trzeba, przeciez swieta trwaja raptem 3 dni. Natomiast co do odcietej tubki to nie musi swiadczyc to o biedzie, uwierz :O ile to ja razy odcinalam tubke od podkladu czy kremu do rak aby zuzyc do konca, i nie oznacza to ze mnie nie stac na nowa :Olitosci laska gdzies ty sie uchowala ze cie takie rzeczy smiesza...:O

Gość gość
a ona pewnie miała ubaw z tego, że tobie język ojczysty jest obcy.

Gość gość
Oj straszny ten nasz narod.

Gość gość
Ja też rozcinam tubki, wcale nie ze skąpstwa ale z powodu ekologii, bo na tym, że 5 dni dłużej będę używać kremu się nie wzbogacę ale gdyby każdy tak robił, to ile chemii mniej do obiegu by wchodziło. Nara bogacze, idę pichcić do kuchni. Dziecko moje w drodze do domu. Mam nadzieję, że nie skrytykuje mnie po powrocie i nie pogardzi biedakuchnią. Czy catering zamawiać z restaurat dla syna z zachodu? Jak myślicie?

Gość gość
i na przykładzie jednej koleżanki postawiłaś diagnozę jak to w tej PL jest :)

Gość gość
Zaloze sie ze kolezanka obgadala ciebie za twoimi plecami podobnie, mowiac: przyjechala z zagranicy, wprosila sie bez zapowiedzi na kawe i nawet glupiej czekolady nie przyniosla :D

Gość gość
kto normalny, wyksztalcony i na poziomie mówi "papir" ?? Spadaj patologio tam skądś przyszła, i masz rację - patologii nam w Polsce nie potrzeba więc dobrze, że cię stąd wywiało

Gość gość
My byliśmy dziś na zakupach w galerii handlowej. Ludzi tyle że Ciężko chodzić między półkami, kolejki do kas, a ludzie z pełnymi wózkami, koszami, siatkami. Gdzie tam bieda????

Gość gość
Ja tylko jednego nie potrafie zrozumiec.Jak mozna wysmiewac biedniejszych ludzi?A nie pomyslalas autorko ,ze zycie potrafi zaskakiwac,wiec ciesz sie ,ze narazie cie stac na papier toaletowy.