Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cezarjus

Romans z mężatką

Polecane posty

Gość Cezarjus

Witajcie, Cała historia, którą przedstawię jest prawdziwa poza moimi danymi osobowymi. Mam 31 lat. Jestem mężczyzną. W związku ze swoją dziewczyną jestem 3,5 roku. Całą historia zaczyna się półtora roku temu i gdy miałem duże problemy w związku, prawie się on wtedy rozpadł. Poczułem wtedy ochote na romans - na sex bez żadnych zobowiązań ale nie chciałem rozwalać swojego związku. Znalazłem kobietę - mężatka, która również takim romansem była zainteresowana. Spotkaliśmy się raz ale nie uprawialiśmy sexu - rozmawialiśmy, poznawaliśmy się. Po tym spotkaniu kontakt nam się samoistnie urwał mimo, że spotkanie było miłe. Po jakimś czasie odnowiliśmy kontakt - sms, maile, telefony. Ja nadal jest w związku z tą dziewczyną i jeszcze bardziej mam ochote na skok w bok niż wtedy. Atmosfera i klimat, który towarzyszy temu romansowi - jeszcze nie skonsumowanemu jest bardzo podniecający. Czy Wy tez coś takiego przeżywaliśmy? Zaszaleliście? Przyznaliście się? Kontynuowaliście romans przez dłuższy czas? Pozdrawiam wszystkich (Pewnie zaraz mi się dostanie:))

Gość gość
masz goowno zamiast mózgu

Gość gość
co cię pociąga w tej mężatce...? Która jest atrakcyjniejsza...?

Gość gość
Mezatki sa pewniejsze i duupca sie lepiej bo juz sa przerabane przez mezolka i kochanka

Gość gość
r***aj chłopie

Gość Cezarjusz
Atrakcyjniejsza jest moja dziewczyna ;) To generalnie dwa rozne typy urody. Mezatka ma fajne, duze piersi, niezle caluje i kreci mnie, zeby wdac sie w romans.

Gość gość
Macaliscie sie juz???

Gość gość
Rozstan sie z dziewczyna i dopiero znajdz inna kretynie.

Gość gość
spróbuj z mężatką ( ale przed rozstaniem się z dziewczyną - nie słuchaj tych rad, żeby się rozstawać z dziewczyną najpierw - po co ? Sprawdzisz mężatkę i wtedy zdecydujesz)

Gość gość
r***aj ile się da, korzystaj z życia, ja w związku 18 lat z jedną kobitką i żałuję że nie bzykałem na prawo i lewo, ma bardzo sekswną żonę ale chcę się spróbować innej, mężatka najlepsza doswiadczona i nie wygada nikomu

Gość gość
co cię opierd/ala/ć ?,ru/chaj ile wejdzie jak męzatka chce ,nie ty to będzie inny