Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę siebie.

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat i nawet nie trzymałem dziewczyny za rękę. Wszystkie z który,i w życiu próbowałem nawiązać jakąś relację olewały nie i nie traktowały nawet jak mężczyznę. Nieraz bez większego powodu były dla mnie chamskie i obgadywały mnie. Robiłem wszystko co mogłem żeby zainteresować sobą dziewczyny ale niestety przez mój wygląd ( drobna budowa ciała i niski wzrost) nie udało mi się to. Czy uważacie że w tej sytuacji mam kontynuować szukanie kontaktu z dziewczynami czy pogodzić się z tym że nie nadaję się do związków i odpuścić sobie.

Gość gość
Nie odpuszczaj i szukaj wśród mądrych dziewczyny.

Gość dawny cream
spokojnie szukaj dalej , jak dobijesz do 25 lat i nadalbedziesz sam to wtedy panny sobie odpusc

Gość gość
jak ja chciałabym mieć takie problemy.Użalniemm sie nic nie zdziałasz

Gość gość
Nie każdy znajdzie sobie dziewczynę zwłaszcza teraz kiedy kobiety mają ogromne wymagania. Na twoim miejscu odpuścił bym sobie bo będziesz tylko wpadał w coraz większą frustrację.

Gość gość
przesada

Gość gość
sluchaj no kurduplu jak staniesz na portfelu bedziesz wyzszy a jak zajmiesz sie rozwijaniem siebie zamiast pieprzeniem kotka za pomoca mlotka to d**y same sie znajda jasne czy powtorzyc?

Gość gość
Kobiety oczekuja modeli niestety

Gość gość
A ja nienawidzę takich ludzi.W afryce dla dzieci szczęściem jest kromka chleba,na dziecięcych oddziałach onkologicznych dzieci pragną żyć za wszelką cenę ale nie mogą,a ty użalasz się bo dziewczyny nie masz.Ogarnij się.Większość ludzi chciałaby mieć takie "problemy"