Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na temat tawredna przesadzacie. fajnie bylo jak byly ok osoby Toksyczna gratka

Polecane posty

Gość gość

Wątpię aby jej tematy w których ja obrażają zakładaly normalne matki. Stawiam na nastolatki , które wchodzą z nudów i chca sie pośmiać z innych ( brawo za inteligencję, której brak). Matki typu solara, tips, blachara która nawet kosztem Mariki dzieci musi sie do wartościowac. Kompletnie nie mające własnego życia kobiety , mające z sobą problem. Bo nikt normalny nie przeżywa kafe az tak, i nie interesuje sie obcą mu osoba. Co do tawrednej czy jak jej tam. Ciężko ja ocenić po kafe, tu każdy różne rzeczy może pisać, niektóre wyssane z palca. Aby ją ocenić trzeba ja poznać, bo moze jest fajna kobieta i wspaniała matka. Wy na pewno wcale lepsze od niej nie jesteście. I nie jestem po jej stronie ani waszej. Czytalam jej kilka odp z którymi się nie zgadzalam, ale nie obrazam jej z tego powodu ani jej dzieci. Dzieci jak dzieci. Nie widzę aby były brzydkie? ! Normalne dzieciaki, wiadomo moje naj naj :-) jak kazde dziecko dla każdej matki. Widać ze zadbane, zadowolone. Maja kochająca mame. Moze zacznijcie śledzić dzieci tam gdzie dzieje sie krzywda, gdzie matka leje kablem, a ojciec spi na podlodze zachlany, chociaż pożytek zrobicie trole. Tawredna na twoim miejscu bym zablokowala profil tzn zrobiła tak aby nikt obcy nie mógł na nieho wejść i obejrzeć zdjęcia komentarze itp. Ja tak mam. Kto wie kto ogląda zdjęcia dzieci, może psychol? I nie odpisuj na ich durne tematy. Moze wylecza sie same z uzależnienia od ciebie ;-) ps. Tez kiedys mialam tu stały nick. Ale usunelam bo kafe stalo sie dnem. Bylo pare fajnych mam gdzoe bylo mozna popisać. Toksyczna, gratka i wiele innych. Na prawdę fajnie sie pisalo. Pozdrawiam normalne mamy.

Gość gość
Nie szkoda ci czasu generowac takie posty? Az sie nie chce tego czytac. Nie lepiej olac zamiast podkrecac sytuacje?

Gość gość
Wesołych