Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 letni syn Angeliny i Brada Pitta jest transseksualny. Rodzice go wspierają

Polecane posty

Gość gość

Sam mimo wieku uważa się za chłopca, przy narodzinach został wpisany jako dziewczynka. Angelina Jolie powiedziała, że bedzie wspierała z Bradem syna i pomagała mu w self identification. John Jolie Pitt uwaza sie za chłopca, bawi sie z chłopcami, chce nosic chłopięce ubrania. Wy byscie tak nie potrafili :)

Gość gość
Dzieci z tą wadą wrodzoną, bo jak widać transseksualizm jest wrodzony, od dzieciństwa wiedzą, jaka powinna być ich płeć. Gdyby Angelina próbowała założyć dziecku sukienkę to czułby się poniżony, tak samo jak każdy chłopiec, któremu próbuje założyć się sukienkę.

Gość gość
Pierdzielisz. Grzesław z ero kocha sukienki a kobietą się nie czuje.

Gość gość
Byla Poslanka SLD, Aleksandra Jakubowska zostala skazana na 2 lata w zawiasach i przepadek mienia na kwote 120 tys pln za przyjecie lapowki w kwocie 480 tys pln - wynik operacji - 360 tys pln na czysto. czy moze mi ktos wyjasnic powod dla ktorego w polsce nie ma jeszcze - jak w USA - prawa precedensowego?

Gość gość
to aktorzy, moze i dziecko ma takie geny ze chetnie odgrywa role

Gość gość
No i dobrze, prości ludzie z kafe raczej tego nie zrozumieją

Gość gość
Też jestem transseksualny i super, że oni to akceptują i pomogą swojemu dziecku. Szkoda że nie każdy ma takich rodziców.

Gość gość
Grzesław jest crossdresserem tak, jak Antyfacet, obaj uważają, że sukienki są dla wszystkich, czyli buntują się przeciw normom w modzie. To akurat nie ma nic wspólnego z transseksualizmem, bo uważają się za mężczyzn, A transwestyta to facet, który na parę godzin ubiera sukienkę i mówi, że jest Sandrą lub inną Lolą, Cholernie dużo tych nazw na różne przypadłości, ale jednak trzeba odróżniać.

Gość gość
Grzesław i czy jest jeszcze ktoś trans na kafeteriiiii ? ;)

Ja właśnie teraz byłem pod prysznicem i jak wyszedłem z niego ubrałem babski szlafrok - czy jestem trans ?:D

Gość gość
Nie, nie jesteś. A Twój iloraz inteligencji nie odbiega w najmniejszym stopniu od ilorazu Twojego idola z awatara.

Gość gość
Nie wiadomo czy jest transseksualna/y. To może być przejściowa faza, a oni robią najlepsze co mogą - nie naginają w żadną stronę.

Gość gość
jedna sesja z użyciem pasa i byłaby uleczona, a, i zakaz chodzenia w garniakach

Gość gość
jakoś nigdy "sesja z pasem" nie wyleczyła kogoś z transseksualizmu.

Nie, nie jesteś. A Twój iloraz inteligencji nie odbiega w najmniejszym stopniu od ilorazu Twojego idola z awatara. x Napisałem to dla jaj jak byś nie wiedziała/ wiedział idioto :D no ale cóż żeby tego się domyślić trzeba mieć mózg :D

Zgadza się, bo ja u ubierając sie w spódnicę nie uważam się za kobietę, bo takim tropem można sądzić, ze w spodniach to na pewno facet :-D

Gość gość
I dobrze